- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Igen arra gondolok. Plusz van alatta 1-2 dolog, amit a tetejére szeretnék tenni. Amikor bent vagyok tudom egymás alá/fölé húzogatani, de kilépéskor nem jegyzi meg a sorrendet, sem a nyitott/csukott állapotot. A képen nem látszik, de több panel is van pl. fb, twitter postázó stb...
Ugyanakkor csak van valami rendező elv ami alapján kirakja őket. Mivel a bejegyzések listanézetét is egész jól testre lehet szabni, nálam pl. a hozzárendelt képeket is mutatja, stb...
Szóval ezeknek a paneleknek a sorrendjét, és állapotát(meg van nyitva/össze van csukva) nem lehet (akár php kódból) állítani?
A kliens script azért sem jó, mert az 1.0-ás felhasználóknak lesz, akiknek én nem fogom az összes gépét/mobilját beállítgatni. Gondolom ismerős az a. dolog, hogy ha nincs kirakva az asztalon jól látható helyre a Word ikonja, akkor az nincs is telepítve. Még ők sértődnek meg ha azt a 3 mondatot egy Wordpad-ba kell begépelni. Na ők ezt meglátják, és egyből hisztizni kezdenek, hogy ez új ez nem tudom mi, és miért kell lefele scrollozni, hogy elérjem. Miért kell ilyen bonyolultra csinálni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steam Deck
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest