Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- bitpork: 2025, zárás
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pontosan, ez kultúra kérdése is, ami nálunk nagyon nyögve és lassan alakul ki, az emberi természetet nem könnyű megváltoztatni,- ennek ellenére sokat lehetne segíteni a kultúrán jó cikkekkel. A cikkek felvázolhatnak egy reális idő-ár összefüggést egy modern alap üzleti weblapra, esetleg alap pár termékes woo oldalra. -- Ez nem érinti a hobbi és egyéb non-profit felhasználókat, ők általában pont értelmesebb módon használják a WP-t.
Én is találkoztam sok olyan céggel, ahol az üzleti szolgáltatás annyi, hogy felkattintják auto installerrel a WP-t, telepítenek egy Elementort, esetleg felvesznek bele 1-2 usert. Jó indulattal 1 óra és kb 50 000 Ft-ot kérnek érte. Az biztos, hogy az alapján amivel nekem dolgom volt: marketing ügynökséget nem bíznék meg weblappal, semmilyen szinten és főleg nem ahol folyamatosan fejlődni, skálázni kell, vagy bármilyen félkomoly IT support is kell mellé.
Nekem több időbe tart feldolgozni-megérteni a megrendelő üzleti igényeit és korrekt árajánlatot írni, mint nekik "letudni" egy ügyfelet.
A plugin és sablon fejlesztés mellett az én kínálatomban is ott a WP telepítés, ég és föld a különbség mind árban és abban amennyit dolgozok vele. Az ügynökségek jellemzően kb dupla árat kérnek 1/20 "munkáért".
Egyébként ha írnék, szerintem a fejlesztéssel kapcsolatos témák érdekelnének jobban, elég gyakran használom a WP REST API-ját mostanság, de ez szerintem kevesebbeket érdekel, és sajnos feltételez más nem-WP specifikus előismereteket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Metal topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Videó stream letöltése
- Avast! Antivirus topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő