Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Az, hogy Apache vagy nginx lényegében mindegy, az Apache-ot talán több plugin szereti, főleg azok, amiknek szokásuk .htaccess-be írni. Nginx mellett ugye nincs .htaccess, sem mod_rewrite, mod_expires, stb. Ezek Apache modulok. Minden megoldható nginx-el is egyébként, csak néha körülményesebb a dolgok kivitelezése. Cserébe viszont gyorsabb, mint az Apache. Bár teszt környezetben ez nem feltétlenül lényeges.
Én Apache + PHP 7.x-el próbálkoznék, a WP is a PHP 7-re lett már optimalizálva erőteljesen.
A fentebb linkelt WAMP-ban egyébként Apache 2.4 + MySQL 5.7 + PHP 5.6 volt. Olyat még nem láttam, hogy ez megölte volna az operációs rendszert, de persze bármi megtörténhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Eladó Macbook Pro mid-2019 i5 8GB RAM 256 GB tárhely 4 thunderbolt
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest