Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
"...A W3TC-ben ezek kivételként szerepelnek? Ha nem, akkor ezeket is bele kellene pakolnia a globális és összevont JavaScript fájlba (már ha be van kapcsolva a JS minify+combine)."
Hol lehet megnézni, hogy kivételkét szerepelnek e és ha nem hogy lehet őket oda betenni?
Ha a Minify --> JS --> JS Minify setting-re gondolsz, akkot ott nem volt kipipálva az Enable jelölőnégyzet.
Most bekapcsoltam (ha egyáltalán ezt kell) és így néz ki?
Ez így jó lesz? És ha jó, akkor a bekapcsolása után esetleg kell valamit ellenőrizni?"... a Swift Performance képes erre is automatikusan. És ahogy nézem minden fenti problémát lehet(ne) orvosolni vele helyes beállítások mellett."
A Swift Performance-vel próbálkoztam már, de sajnálatos mód sokkal rosszabb eredményeket kaptam mint a W3TC-vel.., hogy mit csinálhattam rosszul azt sajnos nem tudom.
Ui.
Közben próbaképp elmentettem a változtatást és üritettem is a cache-t, de semmi változás/javulás nem történt a Google PageSpeed Insights-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Sweet.tv - internetes TV
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nikon DSLR topik
- Akciókamerák
- Windows 11
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi