Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

válasz sz.j #175 üzenetére

1. Ezt te döntöd el. Mindenképp össze kell kapcsolni a PayPal fiókod a bankszámláddal és a bankkártyáddal, de a regisztráció után te választod ki, hogy szeretnéd-e mindig kézzel feltölteni a PP egyenleged (top-up) vagy hogy a PP vegye-e le a kártyádról a pénzt vásárlás esetén ha nem lenne elegendő összeg a PP számlán. Én az utóbbit használom, mert kényelmesebb, mint mindig töltögetni.

2. Ezt is te döntöd el. Meghatározhatod mely pénznem legyen az elsődleges a PP számládon, de ettől eltekintve természetesen fogadhatsz/küldhetsz/tarthatsz más pénznemű összegeket is ugyanazon a számlán. Nálam előfordult, hogy egyszerre tároltam forintot, dollárt és eurót ugyanazon az accounton.

3. A PP aktuális árfolyama szerint történik mindig a váltás, de vásárláskor (fizetéskor) váltathatsz a bankoddal is, ha az kedvezőbb (legtöbbször kedvezőbb).

4. Teljesen. Magyarországon még sokan tartanak tőle és nem is annyira elterjedt, pedig hihetetlen mennyire megkönnyíti a netes vásárlást és hogy mennyire kényelmes tud lenni. Én ahol lehet PayPal-al fizetek már.

De ha elakadnál esetleg vagy mélyebben érdekel a dolog, akkor itt vannak a szakik, akik tudnak segíteni: [link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés