Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
... hát igen. Nálam is úgy lett itt az általam kért összeg, hogy figyelembe vettem a régi ismeretséget, de az úriember az elsõ pillanattól szívta a fogát (3 éve), hogy mégis csak 50 euro havonta, az meg milyen sok pénz. Aztán idén januárban mondtam neki, hogy idéntõl nem fér bele 20K-be a két weblappal a szopás, minimum 25K, ha nem tetszik neki, akkor keressen egy olcsóbb embert, ha talál, jelezze nekem és átadok az új embernek mindent, ami az oldalak karbantartásához kell.
Január-február rendben ki lett fizetve, de utána eltûnt, majd sok keresés, üzengetés után megkeresett, hogy nem termel a cég semmit és legyek türelemmel.
Június közepéig kb. meg is volt a türelem, de akkor megüzentem neki, hogy ha nem kapok pénzt, akkor vissza állítom az oldalakat az utolsó kifizetett állapotra.Ekkor újra megjelent, de pénzt megint nem hozott, csak ígéretet, hogy nyugodjak meg ... blablabla ...
Augusztus 20-a körül írtam neki egy emailt, hogy karbantartási üzemmódba rakom az oldalait szeptember 1-el, ha addig nem kapom meg azt a nyavajás 100K-et.
Itt jeleztem neki, hogy október 1-ig nem rendezzük a dolgainkat, akkor végleg elfelejtjük egymást. Azaz mást kell keresnie a karbantartási mód kikapcsolására.
Persze ezt egy pluginnel oldottam meg, amit, mivel neki is van admin szintû hozzáférése az oldalhoz, megtudna tenni õ is!Tegnap éjszaka meg is történt a karbantartási mód aktiválása. Ez után kaptam tõle levelet, amiben zsarolással és károkozással vádolt meg.
Az oldalakon ez fogadja a látogatókat (az exügyfél anonimitása miatt innen kitöröltem az eléhetõségeit):
Die Website wird in Kürze verfügbar sein. Vielen Dank für Ihre Geduld!
Wenn Sie Fragen haben, können Sie uns unter den folgenden Kontaktdaten erreichen!
Tel: -----
E-Mail: info@----Karbantartási üzemmód aktív
A weboldal hamarosan elérhető lesz. Köszönjük türelmüket!
Ha bármilyen kérdése van, az alábbi elérhetőségeken elérhet minket!
Tel: -----
E-mail: -----
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen alaplapot vegyek?
- OpenWRT topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest