Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• miqlas

őstag

válasz net84 #9319 üzenetére

... hát igen. Nálam is úgy lett itt az általam kért összeg, hogy figyelembe vettem a régi ismeretséget, de az úriember az elsõ pillanattól szívta a fogát (3 éve), hogy mégis csak 50 euro havonta, az meg milyen sok pénz. Aztán idén januárban mondtam neki, hogy idéntõl nem fér bele 20K-be a két weblappal a szopás, minimum 25K, ha nem tetszik neki, akkor keressen egy olcsóbb embert, ha talál, jelezze nekem és átadok az új embernek mindent, ami az oldalak karbantartásához kell.

Január-február rendben ki lett fizetve, de utána eltûnt, majd sok keresés, üzengetés után megkeresett, hogy nem termel a cég semmit és legyek türelemmel.
    Június közepéig kb. meg is volt a türelem, de akkor megüzentem neki, hogy ha nem kapok pénzt, akkor vissza állítom az oldalakat az utolsó kifizetett állapotra.

Ekkor újra megjelent, de pénzt megint nem hozott, csak ígéretet, hogy nyugodjak meg ... blablabla ...

Augusztus 20-a körül írtam neki egy emailt, hogy karbantartási üzemmódba rakom az oldalait szeptember 1-el, ha addig nem kapom meg azt a nyavajás 100K-et.
    Itt jeleztem neki, hogy október 1-ig nem rendezzük a dolgainkat, akkor végleg elfelejtjük egymást. Azaz mást kell keresnie a karbantartási mód kikapcsolására.
    Persze ezt egy pluginnel oldottam meg, amit, mivel neki is van admin szintû hozzáférése az oldalhoz, megtudna tenni õ is!

Tegnap éjszaka meg is történt a karbantartási mód aktiválása. Ez után kaptam tõle levelet, amiben zsarolással és károkozással vádolt meg.

Az oldalakon ez fogadja a látogatókat (az exügyfél anonimitása miatt innen kitöröltem az eléhetõségeit):

Die Website wird in Kürze verfügbar sein. Vielen Dank für Ihre Geduld!
    Wenn Sie Fragen haben, können Sie uns unter den folgenden Kontaktdaten erreichen!
    Tel: -----
    E-Mail: info@----

Karbantartási üzemmód aktív
    A weboldal hamarosan elérhető lesz. Köszönjük türelmüket!
    Ha bármilyen kérdése van, az alábbi elérhetőségeken elérhet minket!
    Tel: -----
    E-mail: -----

Új hozzászólás Aktív témák