- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcvd
tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
Van ftp, van sablon, wordpress feltelepítve, minden működik. Egy már meglévő oldalt szeretnék lemásolni, majd a saját száj ízem szerint alakítani. El is kezdtem lemásolni ezt az oldalt, azonban problémákba ütköztem: a dolgok nagy részét be lehet állítani a wordpress felületén, azonban a lemásolni kívánt oldal forráskódjából kiderül, hogy ott manuálisan lett beleszerkesztve a kódba, és itt sajnos meg is akadtam, mivel nem tudom erre hol van lehetőség. Oké, hogy van editor részleg, azonban az csak a php sablont tartalmazza, és sajnos nem találok sehol olyan fájlt, ami tartalmazná az oldalam forráskódját és amibe szimplán bele lehetne piszkálni és átírni dolgokat.
Nem lenne nagy dolgokról szó, tényleg csak néhány dolgot szeretnék beállítani, ehhez kérném valami hozzáértő, segítőkész illető segítségét. MSN-en vagy Skype-on ha valaki tudna segíteni pár kérdésben, azt nagyon-nagyon megköszönném, mert míg ezt nem tudom megoldani, addig nem tudok haladni tovább a dologgal.
Kérem segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Disney+
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3466
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest