Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcvd
tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
Van ftp, van sablon, wordpress feltelepítve, minden működik. Egy már meglévő oldalt szeretnék lemásolni, majd a saját száj ízem szerint alakítani. El is kezdtem lemásolni ezt az oldalt, azonban problémákba ütköztem: a dolgok nagy részét be lehet állítani a wordpress felületén, azonban a lemásolni kívánt oldal forráskódjából kiderül, hogy ott manuálisan lett beleszerkesztve a kódba, és itt sajnos meg is akadtam, mivel nem tudom erre hol van lehetőség. Oké, hogy van editor részleg, azonban az csak a php sablont tartalmazza, és sajnos nem találok sehol olyan fájlt, ami tartalmazná az oldalam forráskódját és amibe szimplán bele lehetne piszkálni és átírni dolgokat.
Nem lenne nagy dolgokról szó, tényleg csak néhány dolgot szeretnék beállítani, ehhez kérném valami hozzáértő, segítőkész illető segítségét. MSN-en vagy Skype-on ha valaki tudna segíteni pár kérdésben, azt nagyon-nagyon megköszönném, mert míg ezt nem tudom megoldani, addig nem tudok haladni tovább a dologgal.
Kérem segítsetek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Milyen autót vegyek?
- Cudy routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- ASUS ROG Strix Z790-F Gaming Wifi II alaplap + Intel Core I7 14700KF processzor eladó!
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő