- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeniX-
senior tag
Sziasztok,
én is kérdeznék egyet, bár ez inkább általános php/űrlapos kérdés, mint wp specifikus.
Üresjáratos időkben szoktam gyakorolgatni mindig vmi wp-s vagy egyéb dolgokat, és akarok csinálni egy felhasználó adatszerkesztő plugint.A kérdésem az, hogy milyen validáló metódusok vannak mostanában?
Arra gondolok, hogy:<input type=hidden name="username_validity" value="string">
<input type=text value="felhasználónév" name="username">
Ahol az alsó input mezőnek a felső a hitelesítő szabálya. (Szabadon kitalálható 'password', 'email', és többi szabály kulcsszóval.)
A php oldalon meg ezt veszi figyelembe a script, hogy mi szerint hitelesíti a bemenő adatot.
Gondolom, egy fokkal jobb, ha ezek a rule-ok adatbázisból - a html kimenettől függetlenül, nem látható helyen vannak tárolva.
(Most a példa kedvéért egy előre beégetett űrlappal dolgozom)Aki benne van ezekben jobban, megírhatná a tapasztalatait.
Amiatt jutott ez az eszembe, hogy egy javascriptes mókizásnál is custom attribútumokat használtam egy-egy input mező eredeti szövegének visszaállítására. (el volt mentve egy custom attr.-ban példáuloriginal_text="{eredeti szöveg}"
és a js ezt másolta újra bele, mikor pl. hitelesítette a szövegdobozt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest