- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
CharlieDrop #2722 üzenetére
Érdekes, nálam egy cikk olvasásához sem kell regisztráció vagy feliratkozás
Akinek tetszik és szeretne hírlevelet az megteheti, de az egyéni döntés, nincs rákényszerítve. Persze itt is ki van írva, hogy nem lesz spam és nem adják ki harmadik félnek, na de akkor miért is kell ez az egész?
Statisztikai okok miatt? Nem valószínű, mert nagyon szépen lehet már mérni minden kattintást, letöltést, látogatást.
Lehet én vagyok túl érzékeny, de engem ez bosszant. Manapság már ott nézik hülyének a felhasználókat, ahol csak lehet. Idős édesanyám Facebookozott valamelyik nap, látott egy jól hangzó "ingyenes" ebook felhívást, amihez "csak" az e-mail címét és a nevét kellett megadni. Persze ment az ígéret ott is, hogy semmi reklám nem lesz. Na azóta nem tudja leállítani a spam áradatot, 2 percenként csipog a gmail a telefonján. Nyomtam leiratkozást, de nem ment, kamu a gomb is, nincs mögötte funkció. A letöltött ebook pedig mindössze pár oldal, érdemi infó nélkül, tehát nagy kamu beetetés volt az egész. Itt legalább a PDF hasznosnak tűnik, ezt aláírom, de akkor se értem ezt az "adatgyűjtő kaput" előtte. Ha a köz számára írok valamit mert ennyire jó fej vagyok, akkor nincsenek apró betűk és nem próbálom meg hülyének nézni a usert.
Na de elég is ebből ennyi, ez már nagyon off itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest