- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
CharlieDrop #2722 üzenetére
Érdekes, nálam egy cikk olvasásához sem kell regisztráció vagy feliratkozás
Akinek tetszik és szeretne hírlevelet az megteheti, de az egyéni döntés, nincs rákényszerítve. Persze itt is ki van írva, hogy nem lesz spam és nem adják ki harmadik félnek, na de akkor miért is kell ez az egész?
Statisztikai okok miatt? Nem valószínű, mert nagyon szépen lehet már mérni minden kattintást, letöltést, látogatást.
Lehet én vagyok túl érzékeny, de engem ez bosszant. Manapság már ott nézik hülyének a felhasználókat, ahol csak lehet. Idős édesanyám Facebookozott valamelyik nap, látott egy jól hangzó "ingyenes" ebook felhívást, amihez "csak" az e-mail címét és a nevét kellett megadni. Persze ment az ígéret ott is, hogy semmi reklám nem lesz. Na azóta nem tudja leállítani a spam áradatot, 2 percenként csipog a gmail a telefonján. Nyomtam leiratkozást, de nem ment, kamu a gomb is, nincs mögötte funkció. A letöltött ebook pedig mindössze pár oldal, érdemi infó nélkül, tehát nagy kamu beetetés volt az egész. Itt legalább a PDF hasznosnak tűnik, ezt aláírom, de akkor se értem ezt az "adatgyűjtő kaput" előtte. Ha a köz számára írok valamit mert ennyire jó fej vagyok, akkor nincsenek apró betűk és nem próbálom meg hülyének nézni a usert.
Na de elég is ebből ennyi, ez már nagyon off itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó komplett PC Ryzen 9 5900x RTX3080
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Inspiron 5441 14" FHD+ IPS Snapdragon X Plus 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5570 15,6" FHD+,i7-12700H,64GB DDR5,4TB NVME,RTX A1000 4GB Munkaállomás,gyári gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest