Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

válasz CharlieDrop #2722 üzenetére

Érdekes, nálam egy cikk olvasásához sem kell regisztráció vagy feliratkozás :) Akinek tetszik és szeretne hírlevelet az megteheti, de az egyéni döntés, nincs rákényszerítve. Persze itt is ki van írva, hogy nem lesz spam és nem adják ki harmadik félnek, na de akkor miért is kell ez az egész? :) Statisztikai okok miatt? Nem valószínű, mert nagyon szépen lehet már mérni minden kattintást, letöltést, látogatást.

Lehet én vagyok túl érzékeny, de engem ez bosszant. Manapság már ott nézik hülyének a felhasználókat, ahol csak lehet. Idős édesanyám Facebookozott valamelyik nap, látott egy jól hangzó "ingyenes" ebook felhívást, amihez "csak" az e-mail címét és a nevét kellett megadni. Persze ment az ígéret ott is, hogy semmi reklám nem lesz. Na azóta nem tudja leállítani a spam áradatot, 2 percenként csipog a gmail a telefonján. Nyomtam leiratkozást, de nem ment, kamu a gomb is, nincs mögötte funkció. A letöltött ebook pedig mindössze pár oldal, érdemi infó nélkül, tehát nagy kamu beetetés volt az egész. Itt legalább a PDF hasznosnak tűnik, ezt aláírom, de akkor se értem ezt az "adatgyűjtő kaput" előtte. Ha a köz számára írok valamit mert ennyire jó fej vagyok, akkor nincsenek apró betűk és nem próbálom meg hülyének nézni a usert.

Na de elég is ebből ennyi, ez már nagyon off itt. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés