- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KeelRoy
csendes tag
Sziasztok
Szembe jött egy probléma, amire nem találtam megoldást a neten.Kapunk külsős emberektől dokumentumokat (.doc) emailben.
Ezt a felelős személy megnyitja, kijavítja, beállítja, hogy csak jelszóval lehessen tovább szerkeszteni, majd mentés másként a nas-ra.Ezután, ha bárki meg akarja nyitni a dokumentumot, akkor a felbukkanó ablakban a word szól, hogy a dokumentum már meg van nyitva XYZ által. (XYZ mindíg az eredeti szerzője a dokumentumnak, aki nem tagja a domain-nek, így ez eleve lehetetlen.)
Viszont az "Olvasásra" gomb megnyomásával, illetve a szerkesztéskor beállított jelszóval megnyitható a dokumentum minden további probléma nélkül. Igen, rá is lehet menteni, tehát ez a "xxx.doc foglalt: *létrehozó neve* által" valami bug lehet.Ha levesszük a jelszavas védelmet, akkor nem jön elő a "xxx.doc foglalt: *létrehozó neve* által" üzenet.
A dokumentumhoz nem tartozik temp file. Pendrive-on átmásoltam csak a dokumentumot egy teljesen offline környezetbe és ott is ugyan ezt produkálja.
Hogy mivel készül a dokumentum, azt nem tudom, megnyitni O2010, O2013, O2016-al próbáltam.A beépített dokumentum vizsgálat megvolt, nem talált hibát.
Ha kitörlöm az összes adatot (adatlap, szerző, kapcsolódó dátumok) akkor a hiba ugyan úgy előjön, csak mivel a szerző adat üres, nem jelenít meg nevet. (xxx.doc foglalt: által)Van valami ötletetek, ami megoldaná ezt az agyrémet?
(A probléma kb fél éve áll felt. Én valami frissítésre és inkompatibilitásra tudok gondolni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Okos Otthon / Smart Home
- Genius SW 5.1 Home Theater
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sweet.tv - internetes TV
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest