Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennyi bzmeg! Köszi! Tevagyakirály!
Damba voltam nem láttam meg. De mint korábban írtam nem vagyok nagy office mágus és még ha tudom is egy opció nevét (általában még azt sem) még akkor sem találom meg mindig.
Mégegyszer köszi!Akkor még azt mond meg mielőtt megtalálom magamtól hogy kiszedni hogy lehet oldaltörést? mert valahol meg van de nem kéne lennie.
-
Hogyan lehet word 07-be oldaltörést vagy mit?
Konkrétan most egy egybefüggő szöveg az egész. Vannak fejezetcímek és azt szeretném hogy azok új oldalon a lap tetején legyenek.
Most nincs a fejezet utolsó mondata és a következő fejezet címe között még egy enter sem. -
Következőt vettem észre. Az másik probléma hogy aki írta a szöveget sok entert használt.
Azt hogy a párbeszédeknél új sorba kezd az oké. De hogy a többi szöveg miért nem folyamatos azt nem értem. Szóval egy olyan kéne amivel kitörlöm a sok entert egyszerre.Itt egy kép hogy miről is van szó. A két kijelölt részen nem értem mi értelme az enternek mivel se előtte se utána nincs párbeszéd..
-
Üdv.
Kéne egy kis segítség. Van egy adott szövegem amibe kéne egy kis módosítás. A probléma az volt először hogy túl nagy szóközök voltak a szavak között. Aztán persze rájöttem hogy az nem szóköz ugyanis van ahol nagyobb a távolság két szó között van ahol pedig kisebb, viszont megnéztem, csak egyszer van leütve a szóköz mindenhol. Szóval valamiért széthúzza a sorokat és emiatt látszik nagyobbnak a szóköz, szerintem.
Szóval az opció, a menü kéne ahol ezt egyszerre ki tudom iktatni hogy az egész szövegben normális szótávolságok legyenek.Itt egy kép amin kékkel kijelöltem egy ilyen durva szótávolságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Eredeti játékok OFF topik
- Gurulunk, WAZE?!
- BestBuy topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- VoLTE/VoWiFi
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- iPad topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest