Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennyi bzmeg! Köszi! Tevagyakirály!
Damba voltam nem láttam meg. De mint korábban írtam nem vagyok nagy office mágus és még ha tudom is egy opció nevét (általában még azt sem) még akkor sem találom meg mindig.
Mégegyszer köszi!Akkor még azt mond meg mielőtt megtalálom magamtól hogy kiszedni hogy lehet oldaltörést? mert valahol meg van de nem kéne lennie.
-
Hogyan lehet word 07-be oldaltörést vagy mit?
Konkrétan most egy egybefüggő szöveg az egész. Vannak fejezetcímek és azt szeretném hogy azok új oldalon a lap tetején legyenek.
Most nincs a fejezet utolsó mondata és a következő fejezet címe között még egy enter sem. -
Következőt vettem észre. Az másik probléma hogy aki írta a szöveget sok entert használt.
Azt hogy a párbeszédeknél új sorba kezd az oké. De hogy a többi szöveg miért nem folyamatos azt nem értem. Szóval egy olyan kéne amivel kitörlöm a sok entert egyszerre.Itt egy kép hogy miről is van szó. A két kijelölt részen nem értem mi értelme az enternek mivel se előtte se utána nincs párbeszéd..
-
Üdv.
Kéne egy kis segítség. Van egy adott szövegem amibe kéne egy kis módosítás. A probléma az volt először hogy túl nagy szóközök voltak a szavak között. Aztán persze rájöttem hogy az nem szóköz ugyanis van ahol nagyobb a távolság két szó között van ahol pedig kisebb, viszont megnéztem, csak egyszer van leütve a szóköz mindenhol. Szóval valamiért széthúzza a sorokat és emiatt látszik nagyobbnak a szóköz, szerintem.
Szóval az opció, a menü kéne ahol ezt egyszerre ki tudom iktatni hogy az egész szövegben normális szótávolságok legyenek.Itt egy kép amin kékkel kijelöltem egy ilyen durva szótávolságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest