Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennyi bzmeg! Köszi! Tevagyakirály!
Damba voltam nem láttam meg. De mint korábban írtam nem vagyok nagy office mágus és még ha tudom is egy opció nevét (általában még azt sem) még akkor sem találom meg mindig.
Mégegyszer köszi!Akkor még azt mond meg mielőtt megtalálom magamtól hogy kiszedni hogy lehet oldaltörést? mert valahol meg van de nem kéne lennie.
-
Hogyan lehet word 07-be oldaltörést vagy mit?
Konkrétan most egy egybefüggő szöveg az egész. Vannak fejezetcímek és azt szeretném hogy azok új oldalon a lap tetején legyenek.
Most nincs a fejezet utolsó mondata és a következő fejezet címe között még egy enter sem. -
Következőt vettem észre. Az másik probléma hogy aki írta a szöveget sok entert használt.
Azt hogy a párbeszédeknél új sorba kezd az oké. De hogy a többi szöveg miért nem folyamatos azt nem értem. Szóval egy olyan kéne amivel kitörlöm a sok entert egyszerre.Itt egy kép hogy miről is van szó. A két kijelölt részen nem értem mi értelme az enternek mivel se előtte se utána nincs párbeszéd..
-
Üdv.
Kéne egy kis segítség. Van egy adott szövegem amibe kéne egy kis módosítás. A probléma az volt először hogy túl nagy szóközök voltak a szavak között. Aztán persze rájöttem hogy az nem szóköz ugyanis van ahol nagyobb a távolság két szó között van ahol pedig kisebb, viszont megnéztem, csak egyszer van leütve a szóköz mindenhol. Szóval valamiért széthúzza a sorokat és emiatt látszik nagyobbnak a szóköz, szerintem.
Szóval az opció, a menü kéne ahol ezt egyszerre ki tudom iktatni hogy az egész szövegben normális szótávolságok legyenek.Itt egy kép amin kékkel kijelöltem egy ilyen durva szótávolságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest