Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
nyikszi #2840 üzenetére
Ha jól látom 2007-es.
Azóta megoldódott a gond - bár engem nem győzött meg, hogy ez végleges megoldás - de a kolléga a bal felső Office gombot megnyomva, az előugró menü alsó sávjában szereplő "A Word beállításai" -> Speciális felületen rögzítette, hogy márpedig Arial, és 10 a mindenkori formátum. És ettől - egyelőre - rögzült.Mindegy, hogy hova küldjük, meg hogy min, úgyis pdf-be mentjük át.
Az alapvető probléma az volt, - mert ha jól érzékelem, akkor ez nem ment át - hogy képzelj magad elé egy akármilyen szöveget, rendesen formázva, amiben néhány adat, más betűtípussal, másfélszer akkora méretben van. Merthogy így húzta át ezeket a sorokat.
Persze, nyilván lehet mondani, hogy minden egyes levélnél Ctrl+A, majd betűtípus és méret beállítása, de a technika van értem, és az ilyen egyértelműen időrabló "megoldásoknak" én nem vagyok a híve. Előbb írtam volna újra nulláról a körlevél mintát, mint hogy napi 60+ levelet egyesével formázgassak mentés előtt, mert ő éppen valamiért úgy döntött, hogy megőrül, és random méretben/font-tal veszi át a sorokat minden előzmény nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest