- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
localhost #1546 üzenetére
Az nagy kár a cégnél pedig azt használunk. Igazából rájöttem a megoldásra, kicsit fából vaskarika, de jó lesz ez is.
Szóval van 24 db 200oldalas doksi, azokból kell néhány fejezet, s fejezeteken belül meg kell számolnom a karakterek számát szóközökkel. Szóval ami kell, azt átmásolom egy üres word doksiba, ott csak a "lényeg" lesz, amit meg kell számolnom és kész.
Első blikkre azt akartam, hogy kijelölöm az egész szöveget, s a nem lényeges dolgokat elhagyom belőle, jóval gyorsabb lett volna, mint csak azokat a fejezeteket jelölni, ami szükséges.
Köszi a helpet, jó tudni, hogy volt ilyen funkció is. Bár szerintem ugyanúgy megmaradt, csak átalakult, igaz én erről most hallok először.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest