Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikoljan
tag
Sziasztok!
Tanácsot és/vagy segítséget szeretnék kérni.
Körleveleket kell nyomtatnom egy folyamatosan cserélődő excel ''adatbázisból'', még hozzá úgy, hogy ez a folyamat teljesen automatikus legyen. Mindehhez felhasználtam a Word körlevél készítésének funkcióját, amelyre makrót is rögzítettem és gondoltam, hogy igénybe veszem a Win feladat ütemezőjét, igen ám, de hogyan tudom megoldani, hogy ne csak a Word induljon el, hanem a makró is?! A másik probléma, ha el is indulna a Word, mivel a dokumentumhoz hozzá van rendelve az ''adatbázis'', egy figyelmeztető ablak leokézása után lehet csak a munkát folytatni. A bajt még tetőzi, ha le is fut a makró még mindig ott van a Print gomb, amit szintén élesíteni kellene.
Mindezt hogyan tudnám megoldani?
Minden építő jellegű hozzászólást előre is köszönök!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Autós topik
- Napelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Facebook és Messenger
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest