-
LOGOUT.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sikerület egy képet készítenem az általad ajánlott programmal. az alexi home hálózathoz vagyok csatlakozva
ez pedig a problémám lenne:
Miért nem tud többet? ha gyorsabb a netem? a telefonom pedig samsung galaxy s6 edge +
ezt pedig a laptopomon mértem ami egy sony vaio ultrabook SVF13N1J2ES
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy adott egy 120 megás net. wifin használom a netet telefonon laptopon, viszont mind a 2-őn csak 60 megát mutat maximum és nem 120-at. a router tudja a 300at illetve a telefonom és a laptopom is képes rá. nem tudjátok miért nem bírnak többet?
-
válasz
Gubek-Einste #32117 üzenetére
Köszi. Úgy döntöttem elég így a 60 megabites. Éltem is a 8 napos időmmel és módosíttattam lefelé
Köszi az infókat srácok!
-
válasz
Gubek-Einste #32111 üzenetére
Akkor nem érdemes a 120 megabites internet? elég a 60as igaz?
-
válasz
Gubek-Einste #32097 üzenetére
-
válasz
Gubek-Einste #32092 üzenetére
Wifin 300at tud elvileg azt miuatja inssider az micsoda?
-
Srácok olyan kérdésem lenne hogy adott itthon egy 240megabites internet. Van egy Asus RT-N16-os router.
Kérdésem az lenne a kérdésem, hogy wifin szeretném használni a laptopomon. A laptopomba van ugye wifi vevő de csak 60megabitet tud maximum ahogy mértem a testen. Lanon tudja természetesen a 240-et. Nekem olyan USB wifi adapter kellene amivel legalább egy 120megabitet kitudjak használni a mostani meglévő 60 helyett. Megoldható ez egyáltalán? Tisztában vagyok azzal hogy a ház nem minden pontján lenne tökéletes, de 51m2 a házunk és pont a két szoba közötti falnál van a router.
Mit tudnátok ajánlani?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Crucial MX500 2.5 500GB SATA3 (CT500MX500SSD1) - 100/100
- G.SKILL 32GB Trident Z5 Neo RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT F5-6000J3636F16GX2-TZ5NR
- Fortnite, lego ninjago, es lego star wars kartyak
- Új HP 16 Spectre 2in1 OLED Touch 4K+ i7-1360P 12mag 32GB 2TB SSD Intel Arc A370M 4GB Win11 Garancia
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest