Hirdetés
-
LOGOUT.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
Sziasztok!
Lehet buta kérdés...de a hálózatokhoz nem konyítok.
A wifi jelemet( BT homehub5, BT inf2) szeretném egy másik helyiségben szétosztani pár vezetékes eszköz között.(settop box, tv, stb) Vezetéket nem akarok vinni.
Google barátom szerint erre egy bridge eszköz kell. Nem szeretnék olyat venni ami aztán nem fog tetszeni.A lehető legolcsóbb megoldást szeretném.
egy ilyen kaptam de szerintem nem jó...erre a célra
vagy ez lenne olcsónMásik dolog:
Most rakok össze a gyereknek egy mini-itx et. Alapvetően steam nagy képernyő, 3d film, esetleg letöltés lesz a szerepe.
Jobb vagy sem az integrált wifi mint pl egy tp-link usb stick? TL-wn322g stick van itthon.
MSI B85I gaming - Z97i gaming a két kiszemelt. A különbség nagy árban...tudom nem csak a wifi a különbség! Z87i-t is irhattam volna, de az most azonos áron van mint a Z97i. A többi lap pedig egyéb okok miatt esett ki
Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest