Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
Sziasztok!
Lehet buta kérdés...de a hálózatokhoz nem konyítok.
A wifi jelemet( BT homehub5, BT inf2) szeretném egy másik helyiségben szétosztani pár vezetékes eszköz között.(settop box, tv, stb) Vezetéket nem akarok vinni.
Google barátom szerint erre egy bridge eszköz kell. Nem szeretnék olyat venni ami aztán nem fog tetszeni.A lehető legolcsóbb megoldást szeretném.
egy ilyen kaptam de szerintem nem jó...erre a célra
vagy ez lenne olcsónMásik dolog:
Most rakok össze a gyereknek egy mini-itx et. Alapvetően steam nagy képernyő, 3d film, esetleg letöltés lesz a szerepe.
Jobb vagy sem az integrált wifi mint pl egy tp-link usb stick? TL-wn322g stick van itthon.
MSI B85I gaming - Z97i gaming a két kiszemelt. A különbség nagy árban...tudom nem csak a wifi a különbség! Z87i-t is irhattam volna, de az most azonos áron van mint a Z97i. A többi lap pedig egyéb okok miatt esett ki
Köszönöm szépen
-
perecKING
senior tag
Sziasztok!
Csak egy sos gyors kerdes.
Egy pc alaplapnak szeretnem potolni az antennajat. (Chip van csak maga az antenna kell) Van kulonbseg az antennak kozott abbol a szempontbol hogy epp 868mhz/ 2.4ghz/5ghz 3dbi/5dbi vagy az antenna az csak egy "darab rez" ?
KosziUgy is kerdezhetnem melyiket vegyem ha az otthoni halozat 5ghz es a gyerek jatszos gepehez kell ami az emeleten van egy sarokban?
[ Szerkesztve ]
-
perecKING
senior tag
Az m.2 AX modulok kozott van diferencia? Amit neztem mind intel ax200 (pl fenvi vagy Killer) a killer tud valamit tenylegesen? 3 itx gepunk van jatekra ezekben cserelnem az AC-t AX-re(kenyszerusegbol wifin) a stabilitas es a laggmentes jatek lenne a legfontosabb. De persze nem akarok £45 helyett £100 -at kolteni ha csak egy csinos matrica a kulonbseg. :R
Valamint azt nem ertem hogy a pci-e wifi6 kartyakra minek raknak hutobordat? Ugy ertem, annyira melegszik :DDD? De akkor az m.2-esek nem melegszenek?
Termeszetesen router is lesz hozza.
Koszonom!mobilrol
-
perecKING
senior tag
Sziasztok!
Kérlek!
bár a korábbi kérdésemre sem kaptam választ megint próbálkozokAjánlanátok nekem egy AX routert ami megbízható?
Tudom ott a sok router teszt...de amazon-on nézegetem a véleményeket(angliában élek) és ott bizony sokan taglalják hogy pl az Asus ax10000 szar, a tp link ax11000 szar, a netgear ax12 meg a legszarabb....na így hogyan adjak ki ilyen sok penzt erre? ezek a routerek drágábbak mint a jelenlegi proci a gépemben ami azert durva(számomra)
Játékra kellene(mivel nincs lehetőség kábelezésre a bérleményben) 3 gép AC wave 2-vel van a hálózaton már egy éve, és sokszor élvezhető a játék visszasírom a kábeles időket.
A jelenlegi router egy BT Smatrhub spec a linken Ennel szeretnék jobb teljesitmenyt elérni jatékban amit elvileg el is érhetek a wifi6-nak hála. A sebességgel elvileg wifin sincs gond de online jatekra nem olyan ugye....
Kb összesen max 12-16 wifi eszköz és 0 vezetékes amit ki kellene szolgálni. Ebből ha minden jó akkor 3db AX200-as "gémer gép" lenne a hálózaton + 2-4telefon/laptop ami szinén AX +1-2 UHD stream(amazon, netflix) + 1-2db 2.4ghz es kütyü mint porszivo stb
A "fő" gép kb 8 méterre lenne a routertől és egy fal lenne az akadály.Nem kell hogy a fent emlitett 3 "csúcs modell" közül mondjátok meg melyik a jobb hanem egy olyan kéne ami tenyleg jó/jobb mint a jelenlegi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért