- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
A szerencsének ehhez annyi köze, mint kaszinókban a videópókerhez. Azt dob, amit előzőleg beállítottak. Idehaza tipikusan 70%-ot nyelnek a gépek és 30-at adnak vissza. Itt se sokkal jobb a helyzet, csak való életben nem lehet visszatölteni az előző mentést, h rossz lapokat kaptál...
Letoltam azokat a mocskos dögöket. Vettem karszalagot és bekergettem melléjük 10 drowner-t, a másik oldalról meg elvittem a maradékot blodzuiger-eket ölni. Az így maradt 2-t megöltem és elhoztam a kardot. Azóta nem volt harcom emberrel, úgyhogy rohadtul megérte.

SPOILER: Meg lehet próbálni a favágós-úttakarítós küldetés alatt, akkor sokminden nem spawn-ol. Letakarítja az ember az utat, rárakja az oltárra a baltát, aztán elmegy a kardért, hátha a madárgyíkok se spawn-olnak...
-
TESCO-Zsömle
titán
Próbáltam kocka-pókerezni is, de nagyon pofátlanul csal a gép a saját javára...

Lehet ez is a hard miatt van, de olyanokat tesz le elém, hogy [link]...
Példa: 6,6,3,3,3 vs 5,3,3,2,2 (dobás)-> 6,6,3,3,3 vs 5,5,5,5,5. És ezt megcsinálja zsinórban 6-8 alkalommal is, attól függ ki ellen játszok. Pl ez itt Carmen volt. Zoltán az első köröket 90%-ban nekem adja, a második kört ugyanilyen eséllyel húzza be magának, a harmadikban meg jönnek a példaként felhozott csodák...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Darkness1
üzenetére
Blizzard-ot (idő-lassító) próbáltam, nem ér semmit, mert túl sokan vannak, ahhoz meg alig tart valameddig, hogy egyesével csapjam velük szét. Ornitoszaurusz olajam nincs. Megvettem és elolvastam minden elérhető könyvet és tekercset, de az nem volt köztük. Sebzés-növelésre van gyémántporom, az +40%. Próbáltam csalogatni őket, de hiába. Elviszek 8-at, mire visszamegyek 3-4 másik hullik az égből.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Creative997
üzenetére
Cseszhetem, ha nem fogja őket a varázslat... Egy, ha elkap, csapásonként 20% HP. Ha meg is mérgez, az még 20% és gyorsabban fogy, mint ahogy a varázslé tölti. Nem tudom mennyi spawn-olhat, erre vonatkozólag nem találtam infót sehol, de 12-t biztos le tud pakolni.
Próbáltam, hogy elcsalom őket egy csapat drawner közé és ez látszólag működik is, mert amik harcba keveredtek, azok ott maradnak utána, de a vészekhez visszaérve megint ott van a 4. Egy részük az elcsalt tömeg legvége, akinek nem jutott zsákmány ezért hazakullog, egy része meg azóta hullott az égből. Próbáltam mindent azon túl, hogy a végtelenségig öldökölöm őket egyesével, de akkor este ennek is adok egy esélyt. Betárazok élet-léből és meglátjuk hányat sikerül leölni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Creative997
üzenetére
Én is ezt szoktam csinálni, de amint elég közel mész a fészekhez, lepottyan egy újabb ilyen dög az égből. Teszik mindezt olyan gyorsasággal, hogy ha berontasz a 4db közé és futsz pár kört velük a fészek körül, akkor simán lesznek 12-en...
-
TESCO-Zsömle
titán
Wyvern-szigetet hogy lehet megcsinálni? Ezek a szarok folyamatosan potyognak az égből. Elkezdtem rohangálni tűzgolyókat dobálva magam mögé, de mire szétszedtek, már 12-en voltak...
-
TESCO-Zsömle
titán
SPOILER
Force Recon-ba kit érdemes választani? Eddig amennyire tudtam a nonhuman-ok bukott ügyét támogattam, de ez a Szigfrid gyerek nagyon szimpatikus. Kicsit olyan fénysugár a sötétségben jellege van, a végsőkig tisztességes. Nem akarom, hogy meghaljon, de ha jól olvasom, akkor mindenképpen kitolok vele, ha nem viszem sikerre a kis csapatát...
-
TESCO-Zsömle
titán
SPOILER
Találtam egy két lábon járó, meztelen zöldséget...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Aard-dal toltam egy STUN-t mindjárt az elején, azt benyelte, úgy meg 1 csapás...
Viszont a városban kicsit elvesztettem a fonalat. 16-20 aktív küldetéssel. Már nem tudom hova akarok/kéne mennem mit csinálni, csak rohangálok fel-alá, mint a mérgezett egér...

sz: Plusz buktam az utolsó mentésem kékhalál miatt.

(#1961) ProEvoFan: Tudom, hogy Batman-nak nem idegen a ritmusos harc, de azért egy idő után elég unalmas...
-
TESCO-Zsömle
titán
Találkoztam az iszonyú nehéz szellemkutyával.
5mp-ig élt.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Amúgy túl sötét valami kripta?
Nem. Az éjszaka túl sötét...
-
TESCO-Zsömle
titán
Ha átállítom a gammát, az az egész gépre kiterjed és a játék leállítása után se áll vissza.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Azért vannak vicces dolgok...
A fogadó ablakán besüt a nap. Kimegyek az ajtón, odakint szakad az eső.

-
TESCO-Zsömle
titán
Másfél órája vagyok a fogadóban...

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Akkor jó, mert épp most készültem driver-t újrahúzni.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
SPOILER!
Túl vagyok az első tutorial-on, bár még fogja a játék a kezem (nem nagyon haladtam, dolgom volt), de már kirabolták a kecót, van egy haloot is, most kezdem olvasni a naplókat, aztán szundi. Eddig az egyetlen, ami számottevően megfelezte a HP-mat az a varázsló volt, akit megpróbáltam lecsapni, bár tudtam, hogy a csatlósaival kell kezdeni, akiket szipolyoz. A sima goon-ok addig sebeztek míg rá jöttem, hogy nem szabad állandóan kattintani, mert a második -ha nem a megfelelő pillanatban van a támadás után van, akkor leállítja a már megkezdett támadást. Gondoltam megyek, mint chivalry-ban és minden kattintás egy kard-csapás...
De jó lesz ez, úgy érzem, bár engem elsősorban tényleg csak a történet érdekel.
(#1942) GypsFulvus2: 12k oldal... Az kemény... Nem leszel depis, ha vége lesz? Nekem egy hónapba telt megemészteni, mikor végeztem a 3600 oldalas Enciklopédia Galaktikával by Asimov. Nem a leírtakat, hanem a további olvasnivalók hiányát...
-
TESCO-Zsömle
titán
Megvolt a demó-csata, hát nem igazán jöttem rá mivel mit csináltam, az irányítás kissé bugyuta, de ha tényleg nem ilyen játékokra találták ki a motort, az kellő magyarázat.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Köszönöm.
Régen Mazochista voltam ilyen szempontból, ma már inkább csak a sztori érdekel, de akkor megpróbálom a hard-ot. Amúgy is gondot szokott jelenteni, hogy a stílusom miatt gyakran vagyok OP az adott küldetésekhez. Tudod és "Scavenges" vagyok, vagyis módszeresen felporszívózom a pályákról a legértéktelenebb vackokat is, még ha ehhez 4x kell is fordulnom a piac fele... Ez általában olyan nyersanyag/lőszer/pénz többletet ad, hogy megfejelve a spórolásommal a játék végén magam is felcsaphatnék egy standot a piacon, hogy eladjam a fölösleget...

-
TESCO-Zsömle
titán
Nehézségi szintekről tudtok mondani valamit?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Első gondolat: Belőled se lesz várkapitány, az tuti...

Amúgy jól adja az egyszerű nép gyermekét a katona.
-
TESCO-Zsömle
titán
+ GypsFulvus2: Köszönöm, megérte. Már az intro-ban is van egy ordas nagy félre-fordítás. A videó végén az van, hogy eltűnt és elfeledték, angolban ez "all but forgotten", vagyis pont az ellentéte, eltűnt, de nem merült feledésbe.
Pedig a mesélő magyar hangja egyébként jó. Kíváncsi lettem volna a többi szinkronhangra is, de ha már itt ilyen hibák vannak, ez később adott küldetések értelmezésénél kritikus is lehet, úgyhogy marad az angol.
Köszi még egyszer.
-
TESCO-Zsömle
titán
Valaki próbálta már a magyar és angol szinkront? Érdemesebb angolra váltani?
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest