- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Én közepes szinten játszottam végig, a nyilacska engem nem zavart.
A nagykutya engem annyira nem izzasztott meg, kaját és italokat be kell készíteni, plusz mozogni. Mondjuk anno, amikor ismerkedtem a játékkal, könnyű fokozaton vagy tizedszerre sikerült csak megölni, mondjuk akkor nekem még túl komplikáltnak tűnt a játék, ezért is van az, hogy csak tavaly sikerült először végigjátszanom, előtte vagy 3-4 alkalommal is nekikezdtem, de beleuntam, mert rettenetesen hosszúnak tűnt.
A második rész viszont anno tetszett a videók alapján, meg is vettem a gyűjtőit (plusz az első részt, és talán az első regényt is ekkor szereztem be), de először azon is csak végigrohantam.
A regények viszont nagyon tetszettek már akkor is.
Aztán tavaly nekiugrottam, ezúttal közepes szinten (megfogadtam, hogy minden játékot ezen a szinten kezdek, lejjebb nem adom), elég hamar be tudott szippantani a játék világa, és végig is bírtam játszani, a Steam szerint 70 óra alatt.
Könnyű fokozaton nem igazán használtam a főzeteket/olajokat, mondjuk akkor nem is fogott meg a játék.De közepesen már úgy mentem, hogy használok mindent, bár nálam ez kimerül 1-2 olajnál, esetleg adott küldetéshez kellő főzetek, plusz a lényeg, a fecske-macska-rőtbagoly szentháromság, amik állandóan nálam voltak.
Mind a 3 részben a fecske-macska-rőtbagoly nálam az alap, a többi már csak ráadás.A harc szerintem kellően nehéz, igaz, a végére már nem volt sok kihívás leverni egyszerre 7-8 (vagy több) vízbefúltat, meg azokat a piócaszerű valamiket.
Persze kell egy kis taktika is az erősebb ellenfelekhez, de nekem ezek elsőre megvoltak, és a vége is sima ügy volt, a "bónuszt" is bevállaltam, és gond nélkül megvolt.
De azért persze nem annyi volt, hogy egy helyben állva csépeltem, míg meg nem haltak, hanem mozogtam, használtam a jeleket, nyeltem az italokat.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Köszönöm.
Régen Mazochista voltam ilyen szempontból, ma már inkább csak a sztori érdekel, de akkor megpróbálom a hard-ot. Amúgy is gondot szokott jelenteni, hogy a stílusom miatt gyakran vagyok OP az adott küldetésekhez. Tudod és "Scavenges" vagyok, vagyis módszeresen felporszívózom a pályákról a legértéktelenebb vackokat is, még ha ehhez 4x kell is fordulnom a piac fele... Ez általában olyan nyersanyag/lőszer/pénz többletet ad, hogy megfejelve a spórolásommal a játék végén magam is felcsaphatnék egy standot a piacon, hogy eladjam a fölösleget...

Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Linux kezdőknek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Milyen program, ami...?
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Razer Kraken Kitty USB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó Cooler Master MWE 750 GOLD V2 fully modular táp
- Razer Kaira for PlayStation Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs