Keresés

Aktív témák

• S1M0N

senior tag

válasz GypsFulvus2 #1936 üzenetére

Én közepes szinten játszottam végig, a nyilacska engem nem zavart.

A nagykutya engem annyira nem izzasztott meg, kaját és italokat be kell készíteni, plusz mozogni. Mondjuk anno, amikor ismerkedtem a játékkal, könnyű fokozaton vagy tizedszerre sikerült csak megölni, mondjuk akkor nekem még túl komplikáltnak tűnt a játék, ezért is van az, hogy csak tavaly sikerült először végigjátszanom, előtte vagy 3-4 alkalommal is nekikezdtem, de beleuntam, mert rettenetesen hosszúnak tűnt.

A második rész viszont anno tetszett a videók alapján, meg is vettem a gyűjtőit (plusz az első részt, és talán az első regényt is ekkor szereztem be), de először azon is csak végigrohantam.

A regények viszont nagyon tetszettek már akkor is.

Aztán tavaly nekiugrottam, ezúttal közepes szinten (megfogadtam, hogy minden játékot ezen a szinten kezdek, lejjebb nem adom), elég hamar be tudott szippantani a játék világa, és végig is bírtam játszani, a Steam szerint 70 óra alatt.
    Könnyű fokozaton nem igazán használtam a főzeteket/olajokat, mondjuk akkor nem is fogott meg a játék.

De közepesen már úgy mentem, hogy használok mindent, bár nálam ez kimerül 1-2 olajnál, esetleg adott küldetéshez kellő főzetek, plusz a lényeg, a fecske-macska-rőtbagoly szentháromság, amik állandóan nálam voltak.
    Mind a 3 részben a fecske-macska-rőtbagoly nálam az alap, a többi már csak ráadás.

A harc szerintem kellően nehéz, igaz, a végére már nem volt sok kihívás leverni egyszerre 7-8 (vagy több) vízbefúltat, meg azokat a piócaszerű valamiket.

Persze kell egy kis taktika is az erősebb ellenfelekhez, de nekem ezek elsőre megvoltak, és a vége is sima ügy volt, a "bónuszt" is bevállaltam, és gond nélkül megvolt.

De azért persze nem annyi volt, hogy egy helyben állva csépeltem, míg meg nem haltak, hanem mozogtam, használtam a jeleket, nyeltem az italokat.

• TESCO-Zsömle

titán

válasz GypsFulvus2 #1936 üzenetére

Köszönöm.

Régen Mazochista voltam ilyen szempontból, ma már inkább csak a sztori érdekel, de akkor megpróbálom a hard-ot. Amúgy is gondot szokott jelenteni, hogy a stílusom miatt gyakran vagyok OP az adott küldetésekhez. Tudod és "Scavenges" vagyok, vagyis módszeresen felporszívózom a pályákról a legértéktelenebb vackokat is, még ha ehhez 4x kell is fordulnom a piac fele... Ez általában olyan nyersanyag/lőszer/pénz többletet ad, hogy megfejelve a spórolásommal a játék végén magam is felcsaphatnék egy standot a piacon, hogy eladjam a fölösleget... :B

Aktív témák

Hirdetés