Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Próbáltam, de az sem volt olyan nagy ász, sőt eléggé unatkoztam játék közben
. De ez, ez valami Istenkirály. először kicsit fura az irányítás meg minden, de szerintem könnyen meg lehet szokni, utána pörög a játék ezerrel 
nowan: köszöm szépen
akkor ezért nem találtam, Én bementem a kocsmába, mindenkivel beszéltem, sőt még a bunyósokat is megpakoltam, kockáztam kicsit a törppel is, de virág egyiknél sem volt, mostmár világos miért

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. De ez, ez valami Istenkirály. először kicsit fura az irányítás meg minden, de szerintem könnyen meg lehet szokni, utána pörög a játék ezerrel 
akkor ezért nem találtam, Én bementem a kocsmába, mindenkivel beszéltem, sőt még a bunyósokat is megpakoltam, kockáztam kicsit a törppel is, de virág egyiknél sem volt, mostmár világos miért