Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Hja, kicsit felgyülemlett a meló a végére... már itthon!
A lineáris felépítésről nem tudok nyilatkozni, GypsFulvus2 szerint pont az benne a szép, hogy a döntések befolyásolják a történéseket, én meg ugye sehol sem tartok még, hogy véleményem legyen.
A hangulattal nincs bajom, nekem fura a szerepjátékokban, ha az első pillanattól király a főhős, erről már beszélgettünk többször, bár lehet, hogy nem ebben a topikban. A kocsma az jó, tényleg... a Gorasul ugrott be, talán az az egyetlen rpg, ahol a karakter kerek perec kijelenti, hogy már ő ugyan oda be nem megy
!
Magyar szinkronról megint nincs infóm, csak amit ti mondotok.A harc volt, ami miatt azonnal dobtam anno, nem kenyerem a kattogás, nekem káosz az egész. Ez az aktív pause is gyanús valahogy, majd még próbálgatom. Remélhetőleg a váll feletti nézet helyrerakja a dolgot, nekem jobban átlátható a terep fentről (aktiválható cuccok, átjárók, ezaz), csak úgy néz ki, hogy a harc rovására megy.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Arc Raiders
- Autós topik
- További aktív témák...
- Logitech MX Keys for Mac
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Watch 8 BT
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!