- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Archanon
őstag
No, hát sikeresen átvittem én is a játékot. Jhajjaj, de jó volt. Mass Effect 1-2 és Neverwinter Nights [1!!] után ez is a kedvencek listájára került.
[hmm, első végigjátszásra 19+1 szívecske. Kíváncsi lennék, kit hagyott ki Geralt.
Rend oldalán, szíve választottja: Shani.]Szinkronosan vittem végig, ami... valljuk be, nem lett a legjobb. Jó, örüljünk hogy az anyanyelvünkön szólaltak meg a karakterek, híres szinkronszínészek hangjain. Deee... a minőségre azért adni kellett volna, talán ha kicsit több pénzt fektettek volna a dologba. Mert ez a felolvastatják a színészekkel a szöveget úgy, hogy a szerencsétlenek azt se tudják kit szinkronizálnak, hogy néznek ki, MIKOR, milyen esemény közben mondják a játékbeli szereplők azt amit, ez így gáz volt. Legjobban akkor röhögtem, amikor elvileg szenvedniük kellett volna, de tök normálisan, közömbösen mondták a mondanivalójukat. Ehm. Lehetett volna jobb is... sebaj, én megszoktam.
[Miért is nem angolul játszottam? 1. azért elviselhetetlen nem volt a szinkron, 2. hol kell átállítani?
Nem találtam erre utaló helyet... 3. elsőre kíváncsi voltam az egész szinkronra. A végére mondom, teljesen megszoktam, és azért előfordultak egész jól sikerült részek is.]A másik ami nem igazán nyerte el a tetszésemet az a néhány bug [ami számomra elviselhető volt], az az volt, hogy Geralt mindenben megakadt (vagy éppen átment bizonyos elvileg ott lévő dolgokon, mintha szellem lett volna) és a 0 mimika. Szájmozgás is mintha nem is létezne. Pedig 2007-ben azért már szerintem alap lett volna, de hát... [(pl. Beyond good & evil... 2003) Nincs valami szájmozgás fix a gamehez?
]Bizony ezeken a hibákon olyküor jókat mulattam, vagy éppen nem, viszont a játék többi része egyszerűen zseniálisra sikeredett, mind a történet, mind a környezet. Nem is zavart hogy olyan "kicsi" volt a világ... Teljesen tűrhető volt. A csilliárdnyi mellékküldetés sem hiányzott, tetszett, hogy szinte minden kapcsolódott a főszálhoz. És ez a szerepjátékos döntéshozatal, hahj, nyamm.
Tervezem ismételt végigjátszását majd a jövőben, mondjuk azt már angolul.Más. Szerintetek Witcher 2-nél lesz lehetőség valami karakterimportálásra? Vagy legalább a játék elején egy "teszt" szerű dolog kitöltésére lehetőség, hogy megadjuk, első rész végére milyen döntéseket hoztunk, hogy igazán folytatás lehessen a játék? [egyáltalán folytatás lesz? Vagy Geralt előélete? Erről nem sokat tudok.]
Aktív témák
- Arc Raiders
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Xbox Series X|S
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- RugKing 4 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
[hmm, első végigjátszásra 19+1 szívecske. Kíváncsi lennék, kit hagyott ki Geralt.
Rend oldalán, szíve választottja: Shani.]
Nem találtam erre utaló helyet... 3. elsőre kíváncsi voltam az egész szinkronra. A végére mondom, teljesen megszoktam, és azért előfordultak egész jól sikerült részek is.]
]