- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
64b0r
aktív tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
A helyzet a következő:
Az eredeti the Witcher játék magyar szinkronos verziója van meg, és a beállításokban egyáltalán nincs lehetőség nyelv átállítására. (még lengyelre sem) Felirat bekapcs-kikapcs volt az összes választási lehetőség.Feltettem az 1.4-es patch-et, ahhoz kellett a hungarian language pack (anélkül nem volt hajlandó elindulni sem) de letöltöttem az english language pack-et is, és így a telepítőben választhattam, hogy akarom-e az angol szinkront is telepíteni. (a magyar mellől persze nem lehetett kiszedni a pipát, így csak annyit tehettem, hogy az angolt is kipipáltam vele együtt)
Telepítés után egy óráig konfigurálgatta magát (
), azóta belépve egy átalakult menü fogad, lehet nyelvet választani (
)NO DE: Az új játék indítása résznél választhatok, hogy az eredeti witchert akarom végigjátszani, vagy a kibővített fejezetekkel szeretnék inkább foglalatoskodni. Mondom, előbb játsszuk végig az eredetit, mert még úgysem fejeztem azt be. (a szinkron bénasága miatt abbahagytam)
ERRE KIDERÜLT, HOGY TOVÁBBRA IS MAGYAR NYELVEN BÉNÁZNAK BENNE

Nincs valakinek valami mentő ötlete, hogy hogyan lehet angolt varázsolni az eredeti részek alá? (már arra is gondoltam, hogy megszerzem az angol verziót torrentről, és kézileg kicserélgetem benne a hangfájlokat
)
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Marathon (2025)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), azóta belépve egy átalakult menü fogad, lehet nyelvet választani (
)
)