- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
neptunes4you
üzenetére
A kérdést tedd fel a Wlan, wifi, vezeték nélküli hálózat kérdések és válaszok topicban.
Ezt zártam.
-
neptunes4you
csendes tag
Szeretnék felépíteni egy WiFi hálózatot, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Íme a helyzet:
Szükségem lenne egy wireless repeaterre, ami képes egy, a routertől kb. 30 méterre levő WiFi jelet befogni, és ezt a jelet felerősíteni, tovább szórni. Már olvasgattam a témában, de szeretném a ti tanácsotokat is kérni: milyen routert vegyek erre a célra, és honnan? (Ha netalántán van nektek is ilyen eszköz eladó, ne fogjátok vissza magatokat.
)
Előre is köszi minden válaszért.
Aktív témák
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Robotporszívók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Sonicwall Nsa 3650 - Tűzfal - több db - Vpn - Firewall
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)