Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten

Nem annyira nehéz vele dolgozni8, bár voltak vele gondjaim. Hgoy miéret? Mert ez a ház 2 féle parafával van bevonva. az eleje szvsz jó minőségűből, a többi meg nem. Vagyis nagyobb darabos parafa, több lukkal, így kjönnyebben is töedezett
Én sniccerrel vagdostam, nem kell fűrész, mert azzal csak tönkreteszed, mert a fogak szétdarálják
Levágtam a méret fölé a parafaát aztán az éleket lecsioszoltam, bár néha még itt is töredezett. Úgy lehet jól csiszolni, ha előtte pl le van lakkozva és utána csiszolod, na úgy frankón lehet csiszolni, nemnagyon töredezik. A ragasztással meg óvatosan, mert sem a parafa, sem a gép fémháza nem sűrűn szívja be a ragasztót. Árat így hirtelen nem tok mondani, de nem olcsó
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Bekékült a Pixel 10a
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Corsair RM1000X 1000W Gold Moduláris Tápegység
- Kolink Continuum 1200W Platinum Moduláris Tápegység
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én sniccerrel vagdostam, nem kell fűrész, mert azzal csak tönkreteszed, mert a fogak szétdarálják
Levágtam a méret fölé a parafaát aztán az éleket lecsioszoltam, bár néha még itt is töredezett. Úgy lehet jól csiszolni, ha előtte pl le van lakkozva és utána csiszolod, na úgy frankón lehet csiszolni, nemnagyon töredezik. A ragasztással meg óvatosan, mert sem a parafa, sem a gép fémháza nem sűrűn szívja be a ragasztót. Árat így hirtelen nem tok mondani, de nem olcsó