Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hasman
tag
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni:
Olyan tablettet kell keressek ami a következő paramétereknek megfelel:
- windows
- usb port
- aktív hűtés
- sim kártya kezelésA gép távoli asztalra lenne használva külföldön egy külső modult kellene néha ellenőrizni ami windows környezetben érzi jól magát, lényeges hogy ellenálló legyen a hőnek (ezért az aktív hűtés)
méretre minél kisebb annál jobb lenne (de ez sem lényeges igazából), hogy könnyen el tudjuk helyezni. minden egyéb paraméter kb felesleges. 64 gB nem ártana, de ha 32 az sem probléma.
Ha pl simkártyán keresztül ébreszteni lehetne az sem lenne egy rossz dolog...
Nem tudom létezik-e ilyen, és milyen árban.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
hasman
tag
Üdv!
Ezekről van valakinek véleménye?
Hasonló kategóriába ár-érték arányban van jobb esetleg?
-
hasman
tag
Üdv!
Elég laikus vagyok a témában és egy kis segítséget szeretnék kérni, mielőtt egyáltalán bármit is kinézek magamnak...
Elég sokat olvastam itt, de lényegi infót nem sokat találtam.A windows 10-es táblagépeket, mint laptop használhatók-e? Ha igen, akkor pl a rendelkezésemre álló programokat, játékokat fel tudom-e pakolni rá, vagy ez a funkció csak hibrid gépek esetén működik? Ha csak hibrid gépeknél van ilyen funkció, akkor mit kell nézzek, hogy megtudjam, hogy pl egy AutoCAD el megy-e a gépen? 32 / 64 bit verziók itt is vannak mint asztali gépnél?
Nézegettem a hardvereket, és meg kellett állapítsam hogy a legtöbb tabi a régi laptopomnál komolyabb beltartalommal rendelkezik, de ha nem tudom használni PC-ként akkor meg felesleges 150-200e-et fizetni érte...
Vagy baromira el vagyok tájolva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest