Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Helló! Van egy Acer Iconia Tab 8 W1-810 tabletem (pár év után most előkerült a fiókból)
Tettem rá Win10 -et, működik is.
32GB tárhelye van és 1GB ram. Azon gondolkodtam kicserélném benne a RAM csippeket nagyobra ha ez megoldható. Jelenleg két 512MB Kingstone d2516ec4bxggb van benne. Csinált már valaki ilyesmit? Megoldható? Létezik egyáltalán ennél nagyobb kapacitású chip? -
Garsza
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Bioson belül sincs semmi lehetőségem a boot eszközök kiválasztására. De azt sem értem hogy a vinyója mért nem szerepel a boot eszközök között.
(#10204) zotyesz66
És azt hogy tudjam meg hogy milyenre kell formázni az USB -t? Meg 32bites vagy 64bites win kell rá?
-
Garsza
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Telepítő USB -m van rá is dugom a tabletre. Ha indításnál nyomom az F10 akkor meg is jelenik a boot menü de csak egyetlen lehetőséget tudok kiválasztani, azt hogy Enter Setup.
-
Garsza
veterán
válasz
this is life
üzenetére
És újra kell telepíteni is a Wint? Mert nem szeretném ha elvesznének az adatok.
Meg miből kell létrehozni a telepítő USB -t. Mert Win8 telepítő USB -t beledugtam de azt sem ajánlja fel a boot menüben.
-
Garsza
veterán
Helló!
Sürgős segítség kéne. Remélem tud valaki segíteni. Fontos volna.
Van egy Samsung XE500T1C Windows fut rajta. De az a gonrom hogy valamiért csak a bios jön be. Lehet ez ellen tenni valamit?Ha nyomom az F10 indításnál akkor bejön a bootmenü de csak a Enter Setup van a listában.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest