Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• darthsmoke

Korrektor

válasz hito #4920 üzenetére

Nekem Q702 van már két hete. :)
    Szerintem olyan rettenetesen nem melegszik, bár hajtani nem hajtottam szét.
    Vegyes felhasználás esetén 5-6 órát simán megy a billentyűzetes dokkolóval együtt. Update-eltem Windows 8.1-re, nagyon szépen működik minden. Windows 10-et nem próbáltam rá, de várom nagyon, én bízom benne, hogy rendesen megcsinálja a Microsoft és pont ilyen eszközökre lesz az jó.
    A szépség szubjektív, nekem tetszik nagyon a gép, főleg a fém dokkoló rész. Sajnos a két rész kapcsolódása nem tökéletes, volt már, hogy nem érzékelte, de megigazítottam és jó lett. Ha nagyon gáz lesz, majd szervizbe viszem, néhány munkanapos javítást ígérnek, és 2 év a garancia.
    A portarzenál fantasztikus, imádom a teljes méretű USB 3.0-t a tableten, a HDMI sem utolsó, az ujjlenyomat-olvasó remekül működik. Az SSD gyors, a Windows másodpercek alatt indul és működés közben is gyors. A Fujitsunak vannak energiamenedzsment szoftverei, amivel elég részletesen paraméterezhetők az eszközök. A DeskUpdate egyben leszed minden frissítést, nagyon praktikus.
    Minden előnyével és hátrányával együtt szerintem az Acer Switch és az Asus T100 / T200 is rossz viccek ehhez képest, főleg amennyiért most mennek.
    Ha van még kérdés, válaszolok szívesen!

Üdv,
    Gábor

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés