Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PC4200 #15378 üzenetére
Nem a dual boot-rá gondoltam , hanem a laptop egyben tabletekre , amik jellemzően celonccsal vannak szerelve 64 esetleg 128 giga emc-n windows-al . Igaz alap dolgokra elég, de amint kicsit is erősebb feladat elé van állítva a vas , egyből lükvercbe kapcsol 😀.
Anno a dual boot android nem volt rossz opció , a win8.x mellett , de w10-nél oka fogyottá vált . Ennek ellenére volt amikor emulátorban droidot futtatam , mert azon volt csak elérhető a számomra lényeges alkalmazás .A w11 nem rossz , de nagy hiányosságnak tartom a tablet ui és az ahhoz kapcsolódó gesztusvezérlés sutba dobását. Vissza is álltam emiatt w10-re . Amúgy a leginkább járható útnak egy windows-os érintőkijelzős laptop , 8giga rammal , valamelyik 4 core intel/amd procival és ssd-vel . Lehetőleg nem a consumer kategóriából .
-
Upo
addikt
válasz
PC4200 #15326 üzenetére
Szerintem jobban járnál nem tabbal, azért néha nem árt a billentyűzet is.
Egy Lenovo x220 vagy x230 elég kompakt méret és használható.
Vagy ha mindenképp tapizni kell akkor x220t (x220 tablet) néven van érintőképernyős változat. A képernyőt kinyitva, átfordítva vissza lehet csukni, és felül lesz az érintős rész. De amúgy rendes használható kis laptop is. -
cidalain
veterán
válasz
PC4200 #15326 üzenetére
Az USB aljzatnál elég az OTG microUSB. Akkor gyakorlatilag bármi jó lehet, kínai Chuwi, Teclast, régebbi Lenovo Miix, pl. Felmész a hardverapróra, és meglesed mi kapható. Mondhatunk akármit, ha olyat épp senki sem akar eladni
Erre pont most ajánlottam fel tesómnak egy Atomos HP Mini netbookot (10" méret) A régebbiekbe sajna csak 2 GB ram mehet (mint az enyémbe), de van olyan ami tudja a 4 GB-ot. Szerintem 20-ból már kapsz ilyet. Akkuállapot kérdéses ezek 8-10 éves gépek (de szerintem lehet kapni hozzájuk utángyártottat simán)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest