Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
ujtelefon #2809 üzenetére
Arra készülj fel, hogy használható androidos tabletet se nagyon kapsz 20 ezerért.
egyedül a teszkó Op3n Dott kerül 21 ezerbe a normálisabb hardverűek közül, de az meg szét van barmolva szoftveresen.
20-ért különösen ajánlott az az Allview, de gyereknek én se azt venném, hanem a 25-30 ezres kategóriából valami androidosat. (WayteQ Xtab 8Q/7Q/7X, Lenovo A3500) -
gery2123
őstag
válasz
ujtelefon #2809 üzenetére
Hát én nem vennék 16gb az tuti. Illetve ennek a tabletnek a felbontás a kijelző minőségi is hagy maga után kívánnivalót. Igaz nekem nincs vele tapasztalom, de nagyon korlátozott a ram is.
Igaz ilyen árban android sincs jobb, sőt.. Ha metro appok lesznek használva akkor még elég is lehet neki, de a tárhely nagyon szűkös lesz. Memória kártyával tudod növelni, de a "C" nem. Én lehet inkább ennyi pénzért egy androidos Tabot vennék gyereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest