Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
onlineair
tag
Most olvasom, net szükséges hozzá...akkor nem sok értelme van hogy bent van a sim. Olyan megoldás érdekelne hogy a simet használja, annak az egyenlegét stb mint egy telefonnál... keresgéltem midenfelé de nem találtam infót, ezért gondoltam hátha tudja itt valaki. De csak emiatt nem rakom vissza a 8-at vagy a 8.1-et.
-
Tressy
senior tag
OFF
Azt nem ismertem mikor telenor elkezdte kivonni a kártyás 29-et de ez is megfelel.Tavaly óta sikerült 2.2 eurot elkölteni telefonhivásokra.Jó persze nem beszélek sokat de ez 50 forintos percdijjal jóval többre jönne ki,telenor meg szépen öngólt lött mert addig fogalmam sem volt hogy ilyen olcsó a voip igy csak a mobilnetet fizetem már náluk
ON
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest