Hirdetés
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Totálisan és abszolút egyetértek, én is így gondoltam, gondolom, és még jópáran akik itt voltak a topik elején. Nem is nézem a topikot kb 3 hónapja, néha benyögök valamit, ha találtam mikecane x-blogon, oszt viszonlátás.
A topik arra lenne jó, hogy globálisan szemlélve ezt az újnak tekinthető, megélénkült szegmenst kövessük a fejlődését, ne szétaprózuk, csip-csup problémákkal, arra kéne külön ennek egy "szakmai" topik, vagy azonnali wintabletes kérdések topikja, ahol igazából sosem alakul ki konkrét subközösség, ami itt végülis mégiscsak megvan.
Jelenleg inkább egy csetfalra hasonlít, elszórva pár érdemi hozzászólással, de ki fogja azt kibogarászni?! -
NGA
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nekem volt droidos tabletem, ipad-om is, de végül azért lett win-es, mert:
- a droidos rendesen be tudott laggolni, és nem látta rendesen az otthoni hálózatot
- az ipad igen gyorsan betelt, és az sem látta rendesen a hálózatot.
Így vettem egy Lenovo Miix 2-t. Teljesen meg voltam vele elégedve, míg be nem tojt. Ezt a Lark-ot azért vettem, hogy addig legyen valamim. Olcsó volt, mégis win-es, gondoltam majd eladom, ha visszajön a másik. Aztán megszoktam a vele való életet."A "normális" windowsos tablet " - hidd el, a többi 37XX-es tablet sem gyorsabb, és normálisabb. Pont ugyanolyan gyors, mint ezek, csak tudsz 20 tabot egyszerre benttartani az ie-n. Az egyedüli előny a Lenovoban az FHD kijelző volt.
Az a windows-os tablet, amire te hivatkozol már rég nincs sehol. Ezek fognak jönni, egyre több jelenik meg. Maga a proci ezekben ugyan az, mint sok másik 2/64-ben. A kijelző is kb azonos, 1280x800-as, ami elég elfogadható felbontás. Egyedül a ram és a háttértár kevés. De ha jól tudom a Win 10 megoldja az sd kártyára telepítést, amit megoldottak a win 8.1-ben is (Addig pont ugyanúgy kellett szenvedi azokkal is, mivel 8 giga hamar betelt a telefonon). Az 1 giga ram meg nekem még nem okozott gondot.
Azt nem értem, hogy olyanok, akik nem használják, miért fikázzák. Rengeteg 512/4-es droidos tabletet is megvesznek még ma is 1024x600-as felbontással, és használják.
De látom sokaknak nehéz megérteni azt, hogy nem mindenki power user. És sok ilyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Tesla topik
- World of Tanks - OFF topic
- Black Myth: Wukong
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest