Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Ha lesz tapasztalatod ezzel az Acer tabbal, írd majd meg légyszives...
Amire kíváncsi lennék:
- üzemidő,
- általános anyagminőség (különös tekintettel a dokkolóra és a zsanérra, pl. mennyire lötyögős erősebb gépelés közben),
- billentyűzet nyelve (remélem honosítják),
- szoftveres tapasztalatok (esetleges szoftverhibák, anomáliák),
- akksi és a háttértár esetleges cserélhetősége.Az ára eléggé jó, ha jobb a T100-nál némileg (minden problémás téren), akkor lehet hogy én is ezt választom (feltéve hogy azért értelmes akkuidőt tud).
-
tjb007
nagyúr
Az a bizonyos vákuum pedig nem mostanában fog eltűnni. A Microsoft célja pontosan az, hogy minél olcsóbb Windows 8.1-es tabletek kerüljenek piacra (ami által több emberhez juthatnak el), és a gyártókat is erre ösztönzik. A Windows Phone-nál is ugyanezt csinálták/csinálják, és eddig úgy néz ki sikerült is ezt elérniük.
-
Egon
nagyúr
A magam részéről úgy vagyok vele, hogy szeptemberig várok (tovább nem, mert nem fogok még egy szemesztert elkezdeni úgy, hogy se értelmes laptop (a céges kb. 10 éves), se tablet...), aztán megnézem, hogy mit és mennyiért lehet kapni, aztán veszek valamit...
Azon is filóztam, hogy veszek egy 7 colos Androidos cuccot, 40-50K környékén, az jó lesz tanulni, pdf-eket olvasgatni stb., aztán majd ha lesz (számomra) értelmes 10-11 colos Win-es alternatíva, akkor odaadom a kis tabletet a lányomnak (vagy az asszonynak), én meg megveszem a nagyobbat...
Meglátjuk. -
parandroid
félisten
Dell Venue Pro gépek szerintem jó kompromisszumok minőségben és árban is - kár, hogy Mo-ra nem vitték be őket. Én legalábbis abszolút elégedett vagyok a minőségérzetével, a legutóbbi akcióban meg a 32GB-os, 8"-es verzió itt 229 EUR-ért megy, ami azért elég baráti ár.
Esetleg érdemes megnézni az osztrákoknál, ha arra jársz, az nincs olyan messze.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest