Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Akkor az én szemem nem jó már ezek szerint.
Itt van előttem a MiiX és egy 720p-s android tablet, és én nem nagyon látok különbséget arról a 30-40 centiről ahonnan nézem. Irigylem a szemedet. 
A wedge billentyűzet szerintem is remek darab. Nagyon jó az üzemideje, két AAA elemmel hónapokig elmegy, és sok apró kimondottan hordozásra kitalált funkciója van. Például ha a fedőt ráteszed, automatikusan lemegy sleepbe, nem kell kapcsolgatni. A fedő mint tablet tartó is remek ötlet. Egyedül ami miatt én nem adok neki 10-ből 10-et, hanem csak 9-et. az azért van, mert a billentyűk közötti rés/távolság nagyon kicsi, az én bumfordi ujjaimmal időnként két billentyűt is leütök emiatt. De ez egyéni szoc probléma, és a pontszámomat is ahhoz kell viszonyítani, hogy a Dell Latitude E6540-esen kívül én még laptop billentyűnek sem adtam soha 7-esnél jobbat, nemhogy egy még kisebb mobil billnek 9-est.
Szóval úgy általában utálok nem desktop billentyűzeten dolgozni, de ez a wedge mégis tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Assassin's Creed: Valhalla
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Itt van előttem a MiiX és egy 720p-s android tablet, és én nem nagyon látok különbséget arról a 30-40 centiről ahonnan nézem. Irigylem a szemedet.