- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
energomatt #15461 üzenetére
A MuseScore az Windowsos program. Szerintem bármelyik "olcsó" kínai tablet jó lehet, akár használtan is. Nálunk 2db Chuwi Ubook van, egyik az asszonyé. 5 óra kijelzőidőt simán tudja Win10-zel. Szerintem jó gép, teljesen hangtalan, passzív hűtésű. Sajnos most eléggé elszálltak az árak, de anno egy ilyen új ára ~60e volt. 11.6 colos, így kisebb kicsit mint egy A4-es lap. MuseScore-t simán viszi.
-
BestofJAVA
tag
válasz
energomatt #15461 üzenetére
Remélem, lesz, aki konkrét modellt tud ajánlani.
Mscz-t nem ismerem, ezért erről nem tudok nyilatkozni.
Pdf olvasására Windows alatt az ingyenes sumatra PDF alkalmazás a legjobb. Suhintással is könnyedén lapozhatsz oda-vissza, a nagyítási, szín- és egyéb beállításokat megtartja oldalról oldalra. Prezentáció módban elég egy darab érintés, és előrelapoz. Ez a progi önmagában jobb, mint az ezernél is több androidos könyvolvasó app bármelyike. Számtalan appot használok rendszeresen és megelégedéssel, így ezt nyugodtan kijelenthetem. Nem is tudom, van-e nagyobb Windows tablet, mint A4. A Surface Pro a margókat leszámítva hozza az A4 oldal nettó szövegterületét. Nekem elég, számomra ez A4, de neked lehet, hogy nagyobb kell. Ily módon a 12.3" nincs meg 210*297mm. A képernyő gyönyörű, de a betekintési szög esetleg jobb egy androidnál. A surface pro ugyanis tükröződik. A másik a súlya. Engem szintén nem zavar, de azt hiszem, valamennyivel meghaladja a fél kilót. Elbírja egy kottatartó, de nem szeretnéd, hogy ha pl arrébb tolod, összecsukoljon az egész. Régi, 5-6 éves modellek is makulátlanok, 10 órán feletti képernyőidővel. Beállítható úgy, hogy a képernyő sohase kapcsoljon le. 300 euróért is találsz szépet, használatlant (mert billentyűzetzsanér nélkül nem tudta használni a tulajdonosa).
Viszont az ezernél is több app és az érintéssel történő kezelés miatt az Android sem elvetendő. Repülő üzemmódban kibírhat több órás képernyőidőt. Sajnos a kijelző adott idő elteltével mindenképpen lekapcsol. Azt hiszem, létezik belőle A4-nél nagyobb modell. Lehet, hogy gagyi, de tapasztalatom szerint nincs érdemi különbség a 100 és az 1500 eurós Android modellek között. Ilyen funkcionalitásra meg pláne nem. A használt modellek akkuja sokszor tropa, ezért levehető hátlapú modellek cserélhető akkuval előnyben.
Ha nem idegenkedsz tőlük, érdemes lehet utánanézned az Android alapú e-ink jegyzetelőknek. Egyszerűen remek látványt nyújtanak. Tényleg papírszerűek. Az Android azért kell, hogy appokat is futtasson (ezért számodra leginkább olyan felelhet meg, amelyen megtalálható a Google Play appletöltő ikonja - a legtöbb modellen azonban nincs fent). Vannak jó nagyok is. Esetleg az jelentheti a szűk keresztmetszetet, ha kézzel nem kezelhető jól, csak elektromos ceruzával. A készülék hetekig működik, de a ceruza sajnos nem, plusz neked nem is megoldás.
Sajnáljám, ha emiatt lennél kénytelen iPadet venni, ami amúgy nem boldogít, ellenben rohadt drága. Ha modellezték a kotta típusú használatot az Apple gyárban, akkor tökéletes lesz. Ha nem, akkor lehetetlen lesz rábírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest