Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Ahogy nézegettem és próbálgattam a tablet-eket, valahogy nem győztek meg. Ez egyből elnyerte a tetszésemet, és sok, számomra hasznos funkciója van. Az hogy az alsó képernyőt a felsőtől függetlenül lehet használni jegyzetelésre és rajzolásra, az nagyon szuper.
Hasznos, ha egy építészeti rajzot akarok kijegyzetelni, vagy egy konszignációt görgetni a fenti képernyőn, lent pedig kár számolni vagy bármi hasznos infót feljegyezni.Igazán könnyű, és nagyon jól hordozható készüléknek tűnt.
Felhasználás leginkább excel, word, onenote, és pdf-ek, tervrajzok olvasás, és szerkesztése, böngészés és email-ezés. Ez a 90%-a a használatnak. Játszani már nem szoktam.
Nem tudom, a nagyobb kiterjedésű pdf-eknek nem-e kellene a 8gb ram?!
Otthon max veszek hozzá egy nagyobb monitort, ha zavar a kis méret, és kész,
Kérdés, hogy hogyan tudom rádugni, hiszen hdmi port nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest