Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Feltettem egy WimBoot-os Win8.1U1-et... hát nem volt kutya megcsinálni magát a bootolható USB-t. Most meg ott vagyok bajban hogy ez a verzió nem kompatibilis a termékkulcsommal, ráadásul Single Langue...azaz csak angolul van (mondjuk ez nekem nem gond, csak gondoltam szólok).
Ahogy sejtettem Netto 50Gb szabad az 54,5-ből

Persze erre jön majd még pár Update, egy Office meg a szokásos programok de szerintem max 45-nél megáll majd a helyzet. Klasszisokkal jobb mint a 26 ami előtte volt.Remélem hamarosan lesz majd egy kompatibilis rendszer is amit az elmentett termékkulccsal tudok aktiválni. Lehet átnyálazom a WimBoot készítésének módjait a jövőben így majd egy felkonfolt, driverezett rendszert készítek magamnak.
Jah amúgy egy "sima" Windows8.1 VL-t is leszedtem és rá tudtam bootolni. Szóval a helyzet nem reménytelen.
Tesztelem még a dolgokat, felkonfolom ezt a gépet és lementem külső lemezre, biztos-ami-biztos alapon. Ha minden jól megy, szentelek egy strófát a WimBoot-nak a cikkben amit írok a gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest