Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
tandris
csendes tag
Sziasztok! Nagyon érdekes (és számomra rejtélyes) a helyzetem: megpróbálok rövid, de részletes és érthető lenni... szóval xp-t használok, felhasználóbelépéskor jelszót kér. Csak egy felhasználó volt mindig beállítva. Pár file-nál, amik nem tartoztak volna másra a következőt állítottam be (hálózatba volt másik géppel, ezért láttam jobbnak, bár nem tudtam mire szolgál): jobb gomb -> tul. -> spec, majd pipát tettem a ''Tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében'' ponthoz. Utána nem is volt gond vele, csak mikor formáztam a c partíciót... (a fileok a d parton voltak). Ugyanazt a nevet adtam a számítógépnek, és ugyanaz lett a jelszavam is (indulásnál amit kér, a felhasználóknál), mint előtte, azóta mégsem tudom kikapcsolni ezt a bizonyos ''Tartalom titko...'' pontot. Átnevezni engedi a file-t, attribútumot is enged módosítani másolni, megnyitni azonban nem!
Elég fontos fileokról van szó különben nem panaszkodnék itt... ha valaki, v ismerőse ért hozzá legyen olyan kedves h segít... v legalább megpróbál!
Előre is köszi mindenkinek!
Üdv.: Andris
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam topic
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Fujifilm X
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi