- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Antigabo #23132 üzenetére
Nekem felesleges, mert tényleg nem használok memóriazabáló alkalmazást.
Amúgy ha ki van kapcsolva, akkor pl. Photoshop izélget, hogy ugyan már, kapcsoljam be, mert túlcsordulhat. Pl. ha komolyabb videoszerkesztőt használnék (akár már az Adobe Premiere Pro-t), vagy épületeket terveznék, akkor már bekapcsolnám.
A többi meg úgy van, ahogy ollie írja.
Szerk.: (#23135): nem, a memóriatúlcsordulástól semmi baja nem lesz a rendszernek.(#23136) sbazsi: hát ez nem túl biztató, de mondjuk valahogy nem vagyok meglepődve... ez kb. olyan, mint amikor elmész sebészhez egy gyulladt sebbel, miután beleléptél egy üvegszilánkba, ami már 2 hete történt, de a seb még mindig rohadtul gyulladt, sőt már bedagadt, és már az is felmerül benned, hogy esetleg benne maradt egy szilánkdarab, erre az orvos annyit állapít meg az egészről, hogy hát a seb gyulladt, és nem tud mit csinálni. Én most jártam így, lassan olyan érzésem van, hogy nincs már szakember, akihez fordulhatnál a problémáddal... (akkor minek is van a TB? Esetedben meg minek vannak szervizek?) Na, bocs a mellékvágányért meg a felesleges filozofálgatásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest