Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gerner1
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
battag
aktív tag
Figyelmeztetés vagy hibe nam volt, csak ''információ''
Hát én az msconfigban nézem, hogy mik indulnak, el, ezek : NAV2003, APC Powerchute, igfxtray és hkcmd (system32 könyvtárból), ccApp és ccRegvfy (ezek valami symantec-es dolgok), hpgs2wnd (valami hp szkennerhez kapcsolódó dolog lehet), qttask (quicktime), Nerocheck, jusched (Java), ctfmon (system32), msmsgs (messenger)
Vagy lehet, hogy most hülyeséget írtam? Ha igen akkor hol kellene megnéznem? Bocs, lehet, hogy egy kicsit zöldfülü vagyok...
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Humble szökevények 500-2500Ft
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs