Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a kereső csodákra képes: [link]. ezt zárom.
-
X-COM
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
egyszerű beállításokról van szó, központilag lehet ki/be kapcsolgatni a wireless dolgokat, levenni a fényerőt, ilyesmi.
Leghasznosabb üzemmódja talán a prezis mód, amikor kikapcsolja a hangokat, leszedi a háttérképet, stb...
Amúgy meg elfért volna a vista topicban -
macilaci78
nagyúr
Nagyon fejlett a Mobile PC menüpont és a notebook beállítások kezelése.. Ezt lehetne bővebben kifejezni? Downclocking, fogyasztás, venti, vinyóhasználat területén mit ad elő, milyen finomsággal lehet szabályozgatni? Screenshot-okat lehetne nyomni?
És éjjelente Neked sincs jobb dolgod?
-
Vertike
csendes tag
Hello!
Office 2007 Beta teszter vagyok, így hozzájutottam a Vista 2. bétájához. Fujitsu Siemens L 1310Gre telepítettem (1600mhz, 512 mb RAM, 60gb HDD) A telepítés lassú, mert a merevlemez nem valami gyors. Egy L szériás géptől ne is várjunk többet. 64mb video rammal megy az AERO GLASS felület és a bebootolás , majd a bejelentkezést követően ( 4 perc) tökéletesen és gyorsan működik a rendszer. Mindezt azért írom le, mert biztos sokan szeretnék majd kipróbálni. Egy apró probléma van a notebookkal. Az FS adott hozzá egy driverlemezt , amivel minden drivelt fel lehet tenni. Ez Vista alatt nem működik. Nem találta meg az SD kártyaolvasóhoz, a Wireless LAN kártyához és a modemhez való drivert. Ezeket netről letöltötte a rendszer, most működnek. Az audio sem volt egyszerű eset. Nem akarta felismerni a realtek 97 hangkártyát és az online driver download sem működött ez esetben. Viszont a realtek honlapjáról letölthető hozzá a driver. Nem ismeri még egyelőre a notebook típusát a rendszer , így a wireless lant nem tudom bekapcsolni. ( Nem reagál a gombnyomásra) Ezt gondolom majd a Fusi javítja. Összességében 512 memóriával is elfut a Vista szépen, használhatóan, még a Media Center is megy, de 1 giga azért kell neki és abból lehet 128 mega a video ram. Akkor gyors is lesz és a grafika is szakítani fog
Remélem segítettem pár vaciláló embernek a Beta kipróbálásában.... Nagyon fejlett a Mobile PC menüpont és a notebook beállítások kezelése..
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- ASUS V16 (V3607) Intel Core 7 240H Geforce RTX 5050
- Eladó Acer Nitro 16 AMD Ryzen 7 8845HS, RTX 4070 130W 8Gb, 16Gb DDR5, 1TB M.2 SSD, 2560x1600 165hz
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
- ASUS Zenbook 14 UX425EA i7 1165g7/16GB/512SSD/100% sRGB/1.14kg
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem kicsit lassú az? Az én XP-m olyan 40s után már használható...