Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
hali
Energiagazdálkodási lehetőségeknél hiába állítom be kiegyensúlyozottra, egy idő után azt veszem észre hogy átállítja a processzort min 100% max 100%-ra. Miért? Nem tudja megjegyezni, vagy a programok kavarnak be?
moto g72, Ninebot d28e
-
MODERÁTOR
válasz Steve007 #30351 üzenetére
Mégegy tipp, ami bejöhet, ugyan nem írtad, hogy milyen leosztásban vannak a ramok, de feltételezve hogy nem 1x4Gb-od van, vedd ki minimum felét a telepítés idelyére. Haverom gépével is igy oldottam meg a telepítési gondot, és itt is írták már többen is ezt..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
DAVE_CH1
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
A problémám ez lenne:
RAMra gyanakodtam, de végigfuttattam a memtest86 és még párat, mind hibátlanul lefutott.
Semmi nincs húzva, minden alapon van.Terhelőstől függően fagy lelfele:
Utorrent + Valami játék 5perc és kékhalál 0tól 100ig elszámol és restart.
HD fílmnél 1óra után ugyan ez.Valaki találkozott már ilyennel?
Ötlet hogy mi lehet? thx[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi3 / Mi5 Pro / MiNyóc / 14pro
-
DAVE_CH1
tag
válasz WonderCSabo #30360 üzenetére
igen, Gigabyte P35-DS3 rev 1.0 es dirverek a gigabyte lapjárol.
Törölgessem a drivereket, és rakjam fel a régebbi drivert?
Itt is lehet hogy az audio kavar be?Xiaomi Mi3 / Mi5 Pro / MiNyóc / 14pro
-
-
VladimirR
nagyúr
tudnatok ingyenes, megbizhato nfs klienst ajanlani vista business sp1 ala?
ha jol tudom, az sfu-t nem lehet, csak ultimate-re, meg enterprise-ra felvarazsolni, szoval az kiesik -
DerStauner
senior tag
-
rol33
aktív tag
Üdv nektek!
Lenne 4 kérdésem, kérem aki tud segítsen. Mielött vki beírja a barátommal (Google) már körbenéztem, de számomra nem 1értelmű mit hogyan csináljak vagy ne csináljak.
na szal:1.Napló neve: System
Forrás: Service Control Manager
Dátum: 2009.02.07. 17:15:05
Eseményazonosító:7026
Feladatkategória: Nincs
Szint: Hiba
Kulcsszavak: Klasszikus
Felhasználó: n.a.
Számítógép:
Leírás: A következő boot- vagy rendszerindító illesztőprogram(ok) nem indult(ak) el:
i8042prt2.Napló neve: Application
Forrás: Microsoft-Windows-WMI
Dátum: 2009.02.07. 17:15:05
Eseményazonosító:10
Számítógép:
Leírás: Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.3.Napló neve: System
Forrás: Microsoft-Windows-HttpEvent
Dátum: 2009.02.07. 17:13:46
Eseményazonosító:15016
Számítógép:
Leírás: Nem lehet inicializálni a(z) Kerberos biztonsági csomagot a kiszolgálóoldali hitelesítéshez. Az adatmező tartalmazza a hiba számát.4.Napló neve: System
Forrás: Microsoft-Windows-Windows Defender
Dátum: 2009.02.07. 17:25:05
Eseményazonosító:3004
Szint: Figyelmeztetés
Számítógép:
Leírás:
A(z) Windows Defender valós idejű védelmi ügynök változásokat észlelt. A Microsoft azt ajánlja, hogy vizsgálja meg, nem rejt-e kockázatot az a szoftver, amely a változásokat okozta. A programok működésével kapcsolatos információk alapján döntheti el, hogy engedi-e őket futni, vagy eltávolítja őket a számítógépről. Csak akkor engedélyezze a változtatásokat, ha megbízik a programban vagy a szoftver gyártójában. A(z) Windows Defender nem tudja visszavonni az Ön által engedélyezett változtatásokat.
További információ:
Nem alkalmazható
Ellenőrzés azonosítója: {765B241C-9B57-4FDA-B117-22B6F2E1CCC4}
Felhasználó:
Név: Unknown
Azonosító:
Súlyosságazonosító:
Kategóriaazonosító:
Észlelés helye: driver: WinRing0_1_2_0;file: D:\Utils\Real Temp\WinRing0x64.sys
Riasztás típusa: Nem besorolt szoftver
Észlelés típusa:nah hát ezek lennének, nem tudom érdemes-e velük foglalkozni, nekem sajna gőzöm sincs mik ezek. de gép indulás után ez a 4 mindig szerepel az esemény naplóban.
aki esetleg találkozott már ezekkel az akár itt akár privátban helpeljen legyen szíves.[ Szerkesztve ]
®
-
Core2duo6600
veterán
válasz Steve007 #30354 üzenetére
99 % hogy a ram rossz, vagy rosszul van beállítva !
Az hogy xp alatt megy, nem jelent semmit mert teljesen máshogy kezeli a vista a ramot(#30370) rol33
Szvsz ne foglalkozz vele ha stabil a gép, és rendben megy minden[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Steve007
tag
válasz Core2duo6600 #30371 üzenetére
ne mondj már ilyeneket, a ram tökéletes.. futtattam memtest86-ot is, és ha rossz lenne xp-n sem menne...
-
MODERÁTOR
válasz Steve007 #30372 üzenetére
Márpedig mondhat ilyeneket.. Millio egyszer le lett már írva, hogy a vista másképp kezeli a ramokat mint az xp, és most is hozzátette Core2duo6600 kolega is. A memtest meddig futott? Próbáltad amit mondtam, hogy fele rammal teszed fel?
Haveromnak lassan egy éve volt hogy összeraktam a gépét. 2x2giga ram volt benne. Mondanom sem kell, hogy xp tökéletesen ment, a vista meg települni sem akart. Össze vissza fagyott. Aztán felraktam egy rammodullal, utána vissza a másikat is, még ekkor is random fagyott néha, nemtudtam mit kezdeni vele, ezért felraktam mindent ugy, mert jobb ötletem nem volt. Hazavitte, és láss csodát, azóta is megy hiba nélkül..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
DerStauner
senior tag
tudtátok, hogy az mklink-kel olyan fájlt, vagy könyvtárat, amiben szóköz van, nem lehet linkelni??
pl ez a parancs, hogy:
"mklink c:\akarmi.txt c:\test\akarmi valami.txt" nem fog végrehajtódni (syntax error).
vagy esetleg van rá valamiféle mód, hogy azokat a fájlneveket v. könyvtárneveket, amikben szóköz van, az ms-dos parancssor egyként kezelje??
-
rol33
aktív tag
válasz Core2duo6600 #30371 üzenetére
oké, köszi, hagyom a bánatba. végül is nincs vele gondom, müxik minden csak mondom azért rákérdezek
®
-
mdk01
addikt
Sziasztok!
32bit-es vistar-ól szeretnék 64bit-re váltani és megpróbáltam lekérni a cd-t és dvd-t a MS honlapjáról.
[link]
Sajnálats módon 3x elrontottam a termékkulcsot és ő ezt hibának vette.
Visszaléptem a böngészőben és megpróbáltam újra.Immáron tuti sikerült jól beírnom, de ezt írja ki.
Elnézést kérünk, a következő hibák történtek:
Windows Vista Service Pack 1 másodlagos adathordozó megrendeléseMost ezt nem egészen értem.
Várnom kellene a termékkulcs beírásával mert letiltottak x időre vagy egyéb probléma van?.Előre is köszi.
-
Core2duo6600
veterán
válasz hülyegyerek #30378 üzenetére
Igen, azzal a módszerrel írd ki, tools burn images vagy hogy van benne
Az expressben meg a legalsó, saved projets or disk images....Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Fecskendo
csendes tag
Hello az lenne a kérdésem hogy tesómmal össze van kötve a gépünk routeren vista van mind 2 gépen rátudtam csatlakozni egymásnak tudtunk küldeni illetve fogadni fájlokat de mióta újra tettük a vistát mind2-re azóta nem tudunk csatlakozni egymás gépére.
Azt írja ki hogy a hozzáférés le van tiltva! Pedig mindent feloldottunk jelszóval sincs levédve és nem tudunk rájönni mi a próblémája.Valaki leírná mégis mi a tehendő ilyenkor? Előre is köszo
-
Fecskendo
csendes tag
válasz Core2duo6600 #30381 üzenetére
THX! sikerült megcsinálni jó sokat kelett vissza menni
-
mdk01
addikt
vki a #30376-ra?
-
mdk01
addikt
Az jutott még eszembe, hogy az nem e lehet gond hogy én noti mellé kaptam a vistát.
üdv.
-
Core2duo6600
veterán
Ellenöriíd, hogy van -e minden cucchoz 64 bites driver, ha igen, akkor kérj köcsön valakitől egy korongot.
Másold át és a saját kododdal tedd fel.
Mellesleg a óz ultimate az egyedüli ahol van átjárás a 32 és a 64 bit közt a cd key t illetően.
A többi esetben szerencse kérdése.
szvsz laposon nem érdemes 64 bitest használniGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
SzlobiG
félisten
Erre tud valaki mondani valamit? Miért eszik annyi ramot a Windows hangeszközgrafikon-elkülönítés? Vagy egyáltalán mi ez? Gondolom a Ventrilo miatt megy ez, de nem értem, hogy minek kell neki ennyi ram folyamatosan megy felfele.
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Erre valaki esetleg? [link]
moto g72, Ninebot d28e
-
Core2duo6600
veterán
válasz fradi81 #30389 üzenetére
Felül van egy olyan, hogy chane akármi az uac megerősítést kér, na utána már nem fog elálíítodni, de amúgy nem sok köze van hozzá.
Mert ettől fuggetlenül vissza veszi ha nem használod én így tapasztaltamGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
SzlobiG
félisten
válasz Core2duo6600 #30391 üzenetére
A vistásat, de nemhinném, hogy köze lenne a sok memó használathoz. Arra rájöttem ha letiltom, akkor elmegy a hang tehát a hangot vezérli csak arra kéne rájönnöm, hogy mi okozza ezt.
-
Sky85
tag
válasz Core2duo6600 #30393 üzenetére
Az oldalsávon jobb klik -> minialkalmazások hozzáadása -> katt 2x az időjárásra és kiteszi az oldalsávra, de csak akkor lesz 3napos előrejelzés, ha kihúzod az alakalmazást az oldalsávról az asztalra.
-
DjPremier
aktív tag
Sziasztok.Párszor már raktam fel Vistat,de legutobb amikor raktam vmiért a D: particiom meghülyült és nem lehetett vele mit kezdeni,recovery progi ment rá és formázni kellett.Azota nem merem ujra a Vistat felrakni marad az XP.Bár a gépem most már jo lenne hozzá.Erre tud vki megoldást? A Vista telepitésnél csak azt a particiot formáztam amire az OP rendszer ment (C és mégis elszállt. Köszi
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
-
_ak_
addikt
Mi az isten zabálhatja a procimat? [link] restart után jó szokott lenni, de x idő elteltével megint beáll ilyenre. A vicc az, h a másik gépemen is előfordult ez. kav és asquared semmit nem talál.
Let's begin, de gozaimasu!
-
mdk01
addikt
válasz Core2duo6600 #30387 üzenetére
-
Galilleus
csendes tag
Hali!
A vista power managerével kapcsolatban kérdezném: LCD monitoron DVI-n mindig energiatakarékos módba vált analógon tökéletesen működik, próbáltam más videókártyával probléma maradt. Elvileg minden energia megtakaritási módot kikapcsoltam.
Xp alatt megy a DVI, Vista 32 bit Ultimate alatt nem, csak csökkentett módban.
Tud valaki gyógymódot rá? -
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
fontos kérdésem lenne!
vista service pack 1-et érdemes feltenni, nem b.sz el semmit?
köszi
Aurea mediocritas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Politika
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest