Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
válasz DerStauner #21893 üzenetére
Fejtsd ki a dmp fájlt, a Microsoft debuggerével. Aszem Machine Debugger néven van. A Miscrosoft oldalán van is leírás róla.
Meg korábban valamelyik hozzászólásomban írtam róla. Ott van honnan tudod leszedni. Ha megvan, azzal meg tudod nézni, hogy mi okozza a fagyást. -
Szellem.
nagyúr
válasz DerStauner #21900 üzenetére
Ez egyértelmá driverprobléma, de ebből a minidump-ból nem derül ki.
A firefox biztosan futott, különben nem írta volna ki.
Kéne a Memory dump fájl is. Az is készült. -
Szellem.
nagyúr
válasz DerStauner #21921 üzenetére
A programot nem ismerem, de próbáld meg. A Vista alaplapi driverét ne szedd le. Amit a Vista felismer, azzal nincs baj és meghagyhatod. Ami érdekes, az a hangkártya, videókártya, és esetleg a hálókártya drivere. De gondolom a Vista a hálókártyádat is felismerte. Ellenben megkérdezném: Nvidia-s drivered van, amit te raktál fel?
A szomszédom feldobta az nVidia chipset drivert, plusz a hálózatkezelő csomagot, és kilőtte a gépét.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz DerStauner #21938 üzenetére
Ez legális Vista? Nem valami buherált vacak? Ha nem te telepítetted fel, hanem más, megkérdezném, hogy nem valami mókolt lemezről telepített, és nem krekkelt a Vista?
Elképzelhető, hogy ezek miatt lehet bajod, ha ezek fenállnak![ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz DerStauner #21950 üzenetére
Szerintem abból reinstall lesz!
A másik, okosan szedd össze a drivereidet, meg a programjaidat. Meg kéne egy erős víruskereső, arra az esetre, ha valamelyik nem tiszta programod, ne okozzon vírusfertőzést. Meg ha lehet az ilyen progikat kerüld! -
Morden24
nagyúr
válasz DerStauner #22174 üzenetére
Hát, még a registry kitisztításával is próbálkozhatsz, de én inkább azt mondom, hogy told fel a ma megjelent 8.9-et, hátha elmúlnak a gondjaid
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
válasz DerStauner #22181 üzenetére
Én általában simán rátelepítem. Nem mondom, volt már ebből gondom még anno, de az esetek 90%-ában semmi probléma nem volt utólag (ha régebbire az újat telepítettem).
-
Morden24
nagyúr
válasz DerStauner #22291 üzenetére
Jobban járnál, ha nem használnál ilyen Pistike edisön szarokat.
Automatikus aktiválás azt jelenti, hogy amint online leszel, a Win megpróbálja magát aktiválni.
Az automatikus frissítések meg logikusan azt jelentik, hogy amint online leszel, egyből próbálja leszedni a dolgokat (ez megy aktiváció nélkül is).Amúgy warez/crack kérdésekre itt úgysem fogsz választ kapni, lásd alapelvek.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz DerStauner #22424 üzenetére
winamp
-
Edween
őstag
válasz DerStauner #22426 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
titán
Pedig jó a winamp a 64 bites vistához, az még nálam ment rendesen.
-
Criton
veterán
én azt szedtem le, ami a winamp oldalán van. Nem úgy szedtem le, hogy külön 64bites winamp ( asszem olyan nincs is ) de a simának is mennie kéne
-
Lenry
félisten
válasz DerStauner #25385 üzenetére
rákoppintasz a piros X-re, megjelenik egy ablak, annak a bal oldalán egy csomó opció, kiválasztod a legalsót (Biztonsági központ riasztási módjának megváltoztatása vagy valami ilyesmi) és az előbukkanó ablakban a legalsóra kattintasz (Ne jelenjen meg figyelmeztetés, meg az is oda van írva, hogy nem ajánlott, na arra)
bocs, hogy nem írtam le pontosan, de nem Vistás gép előtt vagyok, fejből meg nem emlékszem pontosan a feliratokra
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Morden24
nagyúr
válasz DerStauner #27310 üzenetére
Van olyan, hogy rejtés.
Amúgy attól függetlenül, hogy fx-et használsz, miért gond, ha frissül valami? Enni nem kér utána sem.
-
moonman
titán
válasz DerStauner #27310 üzenetére
jobbkatt, frissítés elrejtése. szükséged van rá, mert nem csak a böngészéshez használ IE motort a rendszer, tehát sebezhető lehetsz más irányból is. (mondjuk important az általában bugfix, de nem árthat.)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
vante
aktív tag
válasz DerStauner #28794 üzenetére
Vista SP2: Inkább már csak hibajavítások, frissítések lesznek benne. Semmi komoly. De valahol le is írják az újdonságokat, szerintem keress rá.
A Win7 pedig eleve átdolgozásnak indult.
-
Polllen
nagyúr
válasz DerStauner #28855 üzenetére
Nem teljesen így van, de már majdnem igazad van...
Az oprendszer működéséhez szükséges mem. mennyiséget nem csökkenti,
DE a szokásaidat figyelembe véve mindig betölt egy két felhasználói programot is a memóba, hogy ne álljon ott üresen.pl. indítás után mindig e-maileket szoktál nézni, ezért indítás után automatikusan betölti a levelező kliensed, aztán amikor kattintasz, már megy is...
Ha elindítasz egy nagy memória igényű progit, akkor ezeket fogja kipucolni.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
DerStauner
senior tag
válasz DerStauner #28908 üzenetére
most csináltam egy restart-ot. a bejelentkezéssel nem volt most gond, viszont a betöltésnél megint volt egy akadás. jó, igaz, hogy ez csak kb 2 sec, de ez korábban nem volt. ezért szerintem sajnos egyértelműen az új panda tehető felelőssé. lehet, hogy valamit másképp írtak meg benne vagy valami ilyesmi. úgyhogy inkább elfelejtem a problémát, és pár sec-cel többet várok betöltéskor.
-
Gabás
addikt
válasz DerStauner #30011 üzenetére
sajnos egy ismert bug miatt a Outlook 2003 Vista alatt elrontja a MIME kódolást, megoldás egy igényelhető hotfix
persze egyszerűbb bejelentkezni a fiók webes felületére, és megkeresni a levelet, ha ez megoldható
mod: most jó
[ Szerkesztve ]
-
Takhanto
őstag
válasz DerStauner #30159 üzenetére
futtatásba írd be: dxdiag
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
Sanyix
őstag
válasz DerStauner #30160 üzenetére
hát az is elég favágó megoldás.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
WonderCSabo
félisten
válasz DerStauner #30162 üzenetére
Ha a C:\Windows\System32 mappában d3d10_1.dll és d3d10_1core.dll fájlok megvannak, akkor dx10.1-ed van. És ott vannak.
-
>Dragon>
tag
válasz DerStauner #30168 üzenetére
Helló.
Azt szeretném kérdezni hogy vista 64 en hogyan tudnék 32bites alkalmazást futtatni?
lehetséges ez?Előre is köszi a segítséget.
★★★★Nem hallotta hogy integettem????!!!★★★★
-
Kácsa
aktív tag
-
Gabás
addikt
válasz DerStauner #32365 üzenetére
valószínűleg ez pont a WU frissítése, és ha felteszed, megint látni fogod az összeset
-
polonic
félisten
válasz DerStauner #32878 üzenetére
Nálam fennt van. Használat közben semmi különbséget nem vettem észre. Ugyanolyan minden mint eddig. Kompatibilitási problémát valószínűleg az ESS 4-el ez okozta, de már van új verzió belőle, lehet már ki van javítva. Többi programjaimmal, más vírusirtókkal (avira, a-squared, norton, g-data) semmi gond nem volt most itt, a vírusírtókkal volt leginkább gond ugye sp1-nél is. Úgyhogy szerintem telepítsd nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
DerStauner
senior tag
válasz DerStauner #32878 üzenetére
no, rekordidő alatt felcsúszott: kb. 20 perc. emlékszem, hogy az sp1 eltartott vagy 1 órát.
egyébként a 42,4gb szabad hely helyett lett 52,5. hogy hogy csinálta, nem tudom...
-
€uro
őstag
válasz DerStauner #32931 üzenetére
Pedig a telepítésére egy órát kell szánni - ezt írják róla a Microsoft honlapján.
Nekem a telepítése, majd letelepítése tartott egy óráig.
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
€uro
őstag
válasz DerStauner #32934 üzenetére
Ha hibaüzenet nélkül felment, akkor nincs okod aggodalomra!
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
fatal`
titán
válasz DerStauner #34328 üzenetére
DHCP-n sem működik?
-
fatal`
titán
válasz DerStauner #34330 üzenetére
Akkor FIX-IP-vel?
-
Tosee
őstag
válasz DerStauner #34328 üzenetére
Esetleg tegyél egy próbát, másik kábellel! Ellenőrizd, hogy nem blokkolja -e valami (tűzfal stb...) a hozzáférésed!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
fatal`
titán
válasz DerStauner #34332 üzenetére
Próbáld meg másik kábellel, esetleg indítsd újra a routert (konnektorból ki, majd vissza), néha megbolondulnak. Ha IP-t kaptál DHCP-n, akkor mennie kéne, szerintem a router restart (NEM Reset!) megoldja.
-
fatal`
titán
válasz DerStauner #34335 üzenetére
A konnektorból való kihúzás az csak restart, nem reset. Resetléskor a gyári beállítások állnak vissza és újra kell configurálni a routert. Hogy nem jelenik meg a router az sokszor normális, mert a windows néha teljesen bolond. De a beállításokat el kéne érned az ip cím beírásával.
-
Tosee
őstag
válasz DerStauner #34335 üzenetére
egyébként meg normális az, hogy a hálózati ábrában nincs ott a router? tehát egy ilyenem van:
pc------------------------->azonosítatlan hálózat----------------------x----------------->internetNekem sem jelzi külön a routert! pc - > több hálózat -> internet
meg miért nem érem el a router gui-ját?
Ha átállítottad fix ip-re a gépet, akkor tedd vissza automatára, és utána mennie kellene!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz DerStauner #34340 üzenetére
igen elküldheted! Vagy küld el pü-ben a linket ha feltöltöd valahova, úgy előbb észreveszem!
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz DerStauner #34344 üzenetére
Megnéztem a képeket!
Nekem első ránézésre renben vannak a beállítások! Ami nekem furcsa volt, hogy a router 192.168.0.145 ös ip-t osztotta ki neked! Nem tudom, hogy mennyi gép van a hálózaton, és mennyitől osztja az ip-ket a router!
Esetleg én annyi átállítanék, a network and sharing center-ben, hogy a Unidentified network (public network) jobb oldalán "customize", és public network helyett privát-ot vagy nem tudom hogy írja a másik választási lehetőséget az angol vista!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
fatal`
titán
válasz DerStauner #34354 üzenetére
Letöltesz egy ubuntut pl. és bebotolod róla az OS-t, és megnézed, hogy van e net. Komplett oprendszer fut a CDről, hogy telepítés előtt ki tudd próbálni.
-
Tosee
őstag
válasz DerStauner #34354 üzenetére
Innen le tudod tölteni az ubuntut! Kiírod az iso-t (képfájl kiírása lemezre) egy újraírható cd-re, majd erről indítod a renszert (telepítés nélkül)!
Volt a gépen nekem is norton IS, de mikor uninstalláltam mert lejárt a 30 nap akkor kinyírta a hálózatot nálam, de ez valószínűleg egyedi probléma!
-
Tosee
őstag
válasz DerStauner #34357 üzenetére
próbáld ki az ubuntu linux live cd-t! Ha ezen lesz net akkor a vista-val van a gond, ha nem akkor valami mással...
-
Tosee
őstag
válasz DerStauner #34359 üzenetére
[link] letöltheted!
Az oldalon lefelé haladva lesz download...
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz DerStauner #34361 üzenetére
A lényeg, hogy működik.
-
Tosee
őstag
válasz DerStauner #34361 üzenetére
érdekes... hogy magától helyreállt, de lényeg, hogy megy! Legalább megúsztad a reinstall-t!
-
fatal`
titán
válasz DerStauner #34367 üzenetére
Működött, de már nem működik, tehát féig (vagy még félig sem) működő OS, jelen állapotában. Én még csak alaplapcsere után találkoztam ilyennel, pedig 1,5 évig Vistát használtam, tehát a gyakran előforduló probléma szerintem nem igaz, sok gépen fut Vista, amit üzemeltetünk és még egyszer sem jött elő ilyen probléma.
Szerintem próbáld meg egy ghostolás után, amit írtam.
-
Tosee
őstag
válasz DerStauner #34369 üzenetére
Ha a routerben tiltott le akkor változtasd meg a router jelszavát!
-
fatal`
titán
válasz DerStauner #34369 üzenetére
Ehh. Zárd be a szekrénybe 2-3 órára és majd megtanulja.
Viccet félretéve, változtasd meg a router jelszavát és akkor nem tud belépni, hogy letiltson.
-
DerStauner
senior tag
válasz DerStauner #34739 üzenetére
megvan a minidump tartalma:
a lényeg:
BUGCHECK_STR: 0xc0000218
ERROR_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000218 - {Registry File Failure} The registry cannot load the hive (file): %hs or its log or alternate. It is corrupt, absent, or not writable.
EXCEPTION_CODE: (NTSTATUS) 0xc0000218 - {Registry File Failure} The registry cannot load the hive (file): %hs or its log or alternate. It is corrupt, absent, or not writable.
mi ez?
már ez is megvan: bugcheck 0xc0000218
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz DerStauner #34765 üzenetére
Tényleg nem egyenlő! A formázás azután következik, hogy kialakítottad a partíciós táblát! Addig nem tudsz formázni! De ha már megvan akkor minden bizonnyal tudsz formázni a telepítővel is! Más nem töröld a partíciót, hozz létre egy újat, majd formázd! De szerintem menni fog enélkül is!
-
Mariann294
őstag
válasz DerStauner #34799 üzenetére
Mindenképp rakj fel virusirtót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest