Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz donsergiooo #12649 üzenetére
és ha letiltod a remap funkciót, akkor miként reagál a rendszer?
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
donsergiooo
senior tag
Kipróbáltam! Gondoltam, hogy itt valami nem kerek! Most kikapcsoltam a memori REMAP-ot és lám, látja a 3GB ramomat! Persze most elvesztettem így 66MB-ot
lol
IME DESKTOP 2[ Szerkesztve ]
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
Thrawn
félisten
válasz donsergiooo #12653 üzenetére
Fura dolgok történnek nálad: Link
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
legenda
válasz donsergiooo #12653 üzenetére
volt már szó róla korábban is; 4 gb memória alatt felesleges - sőt akár problémát is okozhat - a remap funkció engedélyezése!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
donsergiooo
senior tag
A Hsz-eket olvasva én is tudtam, h 4GB az nem lesz 4GB sajna 32bit alatt! De a REMAP valahogy nem került a szemem elé vagy nem vettem figyelembe
De azért THX!
ui: nah eladom a 2x512MB-ot!
[ Szerkesztve ]
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
Nem tudom volt-e már:
[link]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
breetai
aktív tag
THX!!!!
Úgy tűnik a gyári CD-ről FULL INSTALL és máris kerek a világ ...
DE! Azé LOL, hogy a gyári CD amit VGA-nál pl. én ki se veszek a dobozból ... NA! Az megoldja +müx ill. még olyan funkciókat is elérhetővé tesz amit A legújabb a net-ről meg nem!!!+Egy naggyon hülle kérdés! Én találtam a neten Vista SP1-et DE ez angol felküldhetem a HU Vistara vagy van külön magyar???
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?" XBL: Breetai HUN
-
breetai
aktív tag
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok !
Ez nem a Sp1 -es frissítés Windows6.0_KB936330_X86Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!
-
Bali27
addikt
Sziasztok. az kérdésem lenne hogy az energiagazdálkodás/processzor energiagazdálkodásánál, mit érdemnes beálitani? És miért van alapon 5% on a minimum procihasználat.. Normális esetben logikusan 0%nak kéne lenni mikor nem csinál semmit a gép.. Vagy tévedek?
-
donsergiooo
senior tag
válasz Thrawn #12671 üzenetére
Jah nekem olyan Vistám van amibe már integrálva volt az SP1 ..ezt még egy kicsit vlite-al moddoltam és azóta ez lett telepítve!
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz donsergiooo #12674 üzenetére
A vLite egyelőre nem nevezhető biztonságos eszköznek Vista buherálásához, eddig nem sok jót hallottam róla.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Core2duo6600
veterán
válasz donsergiooo #12640 üzenetére
Ha meg van mind a 2 rendszerről az image, akkor lehet csereberélni
(#12641) For357y
Nekem is ugyanezt csinálja, nem tudom letenni s3 ba szvsz lehet, hogy az asus lapunk miatt(#12644) Kiskutya
Vistaban próbáld meg a password protected megosztást ki ill, bekapcsolni
Továbbá a Control panelen a folder option alatt a sharing wizard kikapcsolása is hozhat eredményt(#12646) goom
Igen ezek szerint
a képeket, linkelem, nem képként teszem be, így gyorsabban betolt a topic oldala..
Nálam így van beállítva, a gépek, ugyanabban a munkacsoportban
a vuistasról jelenleg password nélkül elérhetőek a dolgok, persze az amit megosztok[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Lenry
félisten
feltettem a Vista 64bites verzióját, de sajnos azzal kellett szembesülnöm, hogy az A4Tech elfelejtett drivert írni az egeremhez, ami nélkül sajnos nem működik az oldalán lévő plusz 2 gomb, amit én a Ctrl+C illetve Ctrl+V billentyűkombinációk helyettesítésére használtam...
hogyan tudnám újra szolgálatba állítani ezt a két gombot?Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
donsergiooo
senior tag
válasz Thrawn #12675 üzenetére
Teljesen jó! Csak tudni kell mit vesz ki és mit tesz hozzá a rendszerhez! Már egy laptopon és a gépemen is az fut!
-
törölt tag
sziasztok egy problémám lenne
svhost befoglal 70%-nyi procit memóriát nem zabál sokkal többet mint szokott, de a proci folyamatosan 70-80%-on jár, gondoltam valamit macerál így egész estet hagytam, de most is ugyanaz a szitu. tegnap reggelig alapjáraton elég volt neki 5-10% caklipakli.tudom hogy az svhost mögé szinte bármi mehet, kapott a rendszer spy-bottal, adavare boot idejű kereséssel, és nortonnal is, nem találtak semmit. ami svhost mögött fut:
wudfsvc windows illesztőprogram alaprendszer
wpdbusendum hordozható eszközök számbavételi szolgáltatása
wdisystemhost diagnosztika
uxsms asztalablak kezelő munkamenet kezelő
umrdpservice terminálszolgáltatások
trkwks elosztott hivatkozáskövető
tableinput service táblaszámítógépes szolgáltatás
sysmain előtöltés
pcasvc programkompatibilitási segéd
netman hálózati kapcsolatok
hidserv külső eszközkezelő hozzáférés
emdmgmt külső memóriaeszköz ready boost
csservice kapcsolat nélküli file-ok
audioendpointbuilder hangvégpont építőennyi. de ezek közül valami iszonyat dolgozik, vinyót nem is nagyon bszogatja, szal nem értem melyik lehet a ludas. tippek? mit kéne lelőni?
jah és nem lehet semmit kilőni belőle, mindre azt írja amit próbáltam hogy nem fut, bezzeg oldalt azt írja a státuszsorban hogy fut. van ami nem tud leállni, pl readyboost... szeretem a vistát de ezek után nem tudom mit tegyek vele...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
persze hogy lejárt a mod. kilőttem feladatkezelőből, magától restartol egyből, viszont rendesen visszaáll a prociterhelés a 10%-ról a 70-80-ra 10 másodperc alatt ha segít system felhasználó alatt fut
[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
Audigy tulajok nagyon jó hírem van ha még nem irták meg!!!!!
Kiadott egy Daniel_K nevvü srác egy használható audigy2 drivert vist alá, ami támogatja az EAXot equalézert, stb stb szóval MINDENT ami az xp alatt elérhető..Vista Sp1 kell hozzá... Lebaszta ezért nagyon a Creative, és el is mondták h direkt hagyták ki a rohadékok belöle ezt a funkciot h váltsál Xfire.
itt van a link ahonnan a torrentes verzsöm is tölthető.. Teljes cucc és 640 mb.http://www.wtf.is.it/creative_drivers_daniel_k.html
Itt meg olvashatsz róla..[link]
-
Core2duo6600
veterán
nálam is igy müködik, ha belegondolok abban, hogy linuxban hogy kellett életrekelteni, szerintem a registryben kutakodj
Ill. abban a file okban, amit a win az egérkezeléshez használt
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
methyl
tag
Sziasztok!
Rövid kérdésem lenne. Tegnap raktam fel a Vista 64-bites változatát, felraktam utána SP1-et is. Ultimate.
Miért foglal el egyből 19gigát???? Nem sok ez? Nem lehet hogy még fenn hagyott vmi ideiglenes file-okat?
Formáztam előtte a partíciót amúgy.
csak 64bit-es defragmentáló programot használhatok amúgy?''Nem én vottam''
-
laci1985
tag
Most vettem egy Amilo LI2727 -es nootbook-ot és Vista HomeBasic-ot tettem fel rá. De a Wifit nem tudom bekapcsolni "FN+F1" kombinációval és sehogysem.
Drivere fent van mindennek. Hol lehetne bekapcsolni vagy a gomkombinácíót müködésre bírni mert így nem tudom használni a WifitAz lehet baj hogy a billentyüzetet nem jol ismeri fel vagy az nem ?
Vagy mi lehet a gond ? NAGYO FONTOS LENNE.Segítségeket előre is kösszi.
http://www.hoc.hu/?xref=22548
-
Lenry
félisten
válasz Core2duo6600 #12683 üzenetére
kutakodtam, de sajna nem értek eléggé a registryhez... valaki esetleg tud ebben segíteni? keresgéltem googlen is de sehogy nem találtam semmit... talán rossz kulcsszavakkal kerestem
más: XP alatt az nTune driverkiegészítést ha feltelepítettem a Detonatorhoz, akkor tudtam egyedi frissítési értékeket kreálni (sajna a monitorom 85Hz-en sípol, de tudja a 90Hz-et is, csak az ugye nem szabványos, és nincs alapból a driverben)
Vista alá hiába raktam az nTune-t, nem jött elő a kívánt menüópont... próbálkoztam Rivatunerrel, mert abban is van ilyen, de a program indítása után fagyott a gép, meg utána olyan hibaüzenetet kaptam, hogy leállt a monitorvezérlő, úgyhogy azzal inkább nem próbálkoznék[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Amoroso
aktív tag
Van valami különbség a 32 és 64 bites között?
Azt vágom, hogy több ramot lát, de amugy, van valami előnye valamelyiknek? -
Lenry
félisten
válasz Amoroso #12690 üzenetére
ezen kívül a 32 bites egyszerre max 1.5GB RAMot ad egy alkalmazásnak, a 64 bites többet (azt nem tudom mennyit), és ez jól tud jönni nagy memóriaigényű programoknál...
ezeken kívül számos dologban eltérnek, de a felhasználók szempontjából ez a kettő a legfontosabb
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Bali27
addikt
válasz donsergiooo #12689 üzenetére
na végre Azt hittem hogy amit én irok be az valahogy láthatatlan marad
Szerintem is időszerü volt.. De az h a Creative mekkora egy patkány.. Nem baj.. Most ha müxik már tojok a fejükre.. -
Thrawn
félisten
válasz Bali27 #12692 üzenetére
Kipróbáltam a Live!-os drivert, random fagyás és reboot lett az eredménye, alig tudtam életet lehelni a rendszerbe. Kíváncsiságból beleolvastam a readme fájlba:
WARNING: The included driver supports up to 2Gb of installed RAM
In case more memory is installed, you will experience sound issues and your system will crash randomly.
Mondanom sem kell, 3 GB ramom van és nem vagyok hajlandó emiatt 1 GB-ot kivenni. Marad a Realtek chip, a Creative meg monnyonle.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
KiSfIu[W580]
csendes tag
Léci meg tudja mondani vki h a vistának 30 vagy 3 napos a probaideje?
-
moonman
titán
válasz KiSfIu[W580] #12694 üzenetére
30. az enterprise-é 3.
-
MODERÁTOR
Vki segítsen ha tud me megörülök..
Itt a forumon leírtak szerint 1x már leszedtem az sp1et. Most ugy update-el nem megy, letöltöttem egy 5xx megás sp1-et, el is indul a telepítö, de 5 perc winyodarálás után belsö hiba miatt kilép..megnéztem supportot, ahol irták h lehet rendszerfájl hiba..ellenöriztettem, talált hibát, de nem tudta javítani, és van egy 36megás szövegfájl abba megtalálni mi a hiba lehetetlen..van vkinek valami ötlete?Everybody lies.
-
haxy27
aktív tag
Itt találsz drivert az xmouseboton control 32 és 64 bites hez is. 5gombos egeret kezeli és be tudod állitani hogy egy adot proginál mien funkciokal rendelkezenek a gombok. Játéknál is kimondotan jó és van default beálitás ha nem futnának azok a progik amihez be állitotad. [link]
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
haxy27
aktív tag
Na lene egy kérdésem ha valaki tud segitsen mert már elegem van.
Az a gondom hogy egy ideje ugy 3 - 4 hete semien USBs ezközt nem ismer fel a visata csak azokat amik már régota megvanak. Van egy usbs kütyüm amire merevlemezeket lehet rá dugni igy nem kell buherálni a gépet na most azokat a merevlemezeket amiket még nem dugtam rá azokat nem ismeri fel, de az uj Kingston pendrivomat sem. keresi a telepitö de a végeredmény az hogy nem talált szoftvert. Ideiglenesen megoldotam a gondot hogy megmutatam neki a Windows könyvtárt hogy ott keresen igy megy a dolog de ez nem végleges megoldás mert autómatikussan kellett volna neki felismerni a dolgokat.
Ja Windows Vista Ultimate 64bit van telepitve.A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
methyl
tag
válasz moonman #12687 üzenetére
Ez a VSP1CLN.EXE megtalálható a HDD-men , de az ég világon semmit nem csinált amikor elindítottam....
És folyamatosan hízik a VISTA, pedig azóta újabb progit nem telepítettem fel.
Ez kicsit aggaszt.... 19giga azért nem kevés . Tud valaki vmi trükköt amivel kideríthető hogy valójában ebből most mennyi amit tényleg "használ" és van e esetleg selejt.
A defrag - ra is adjatok tippet, mert a Vista töredezettségmentesítője már 1órája csinál vmit , de azt sem tudom, hogy hol jár.... darál mint az állat, de folyamatjelző nincs.Ettől függetlenül idáig tetszik, de légyszi segítsetek.
cshá
''Nem én vottam''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest