Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edween
őstag
válasz Pheadar #12550 üzenetére
Azt nem tudom, hogy menetközben befolyásolja e, de ha 1et kilösz megnézed csinál e galibát, hanem jöhet a következő. Ha hiányzik valaminek úgy is fog szólni, és akkor vissza kapcsolod.
Természetesen össze vissza nem lövünk ki semmit, föleg nem rendszer feledatokat.[ Szerkesztve ]
-
mafla
tag
helló mindenki!
Az volna a gondom,hogy a vista a monitort nem akarja bekapcsolni de ha még is tudok képet kicsikarni a monitorból akkor is csak 1024x768-t.Ez egy 22" tft monitor.Eddig nem volt gond vele vagy is egyszer már csinált ilyet és akkor 1 hónapig kénytelen voltam xp-t használni.A vista ujra rakása nem megoldás!!!Most is csak úgy jutottam be a vistába,hogy a monitort előszőr ki majd bekapcsoltam.A vista normálisan betőlt és működik csak mielött bejönne teszteli a monitort és akkor kapcsol ki.Próbáltam rendszervisszaállítást is de szart sem ér.Ja és mielött elfelejteném DVI-s a monitor.Már mindent 100x átnéztem(kábel,dugók) stb semmi!!!KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!
---------Michael Schumacher forever--------
-
MODERÁTOR
Tedd fel a monitor driverét..v indíts csökkentett módba, és tiltsd le a vista által felrakott monitor drivert.
Nekem a 17-es crt-n nem engedi belöni az 1600x1200-at, pedig xp-n ment...mondjuk nem olyan egetrengetö gond nálam..Mod: vagy probálj másik vga drivert, bár szvsz nem az kavar be..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
nesa
veterán
Latom egyedi a gondom kozben megoldodott azert leirom hatha haszos lehet
Ati szinszabajozas ujra aktivalasa gomb a contol centerbe. -
Pipó
őstag
A mai óraállításnál a vistám nem egy, hanem két órát ugrott az időben előre. Automatikus szinkronizálásra van állítva (nem nyúltam hozzá), azt írja a következő szinkronizálás 17:04 órakor lesz. Megvárom, korrigálja-e.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
bucilali
aktív tag
-
goom
senior tag
Sziasztok, segítséget/tippet kérek. Vista32-t használok egy éve, de ezzel a problémával nem találkoztam még. Egyedül, Rendszergazda-ként használom a gépet, de nem tudok hozzáférni a rendszermappákhoz. Konkrétan az Application Data-ben szeretnék biztonsági másolatot készíteni az Outlook adatfájljáról, de megtagadja a hozzáférést. Megnéztem, de az engedélyek rendben vannak, teljes hozzáférésem van.
Mit kellene tennem? -
Core2duo6600
veterán
-
Zsoo21
aktív tag
válasz Core2duo6600 #12562 üzenetére
A kártya az meglesz nemsokára,csak ugye egyszerre nem megy.De majd akkor a vistát kipróbálom.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,
-
Core2duo6600
veterán
(#12521) Pheadar
Szeritem nem, de ha igen akkor még mindig vissza tudod kapcsolni(#12522) Geza26
A particiót is törölted
Helyes eljárás : particio töröl - reboot, partició létrehoz - reboot - partció formáz
Így nem szabadna emlékeznie , hogy mi volt rajta korábban
Esetleg amiatt jöhetett be a bootmenu, hogy egy másik winyodon is van rendszerindító ez lehet akkor is ha nincs rajta mukodő win
Nálam is így volt, én beállítottam a vistanak a 0 mpő es késleltetést a bootmenure vonatkoztatva(#12525) Pipó
Próbáld meg, hogy lérethozol egy uj felhasználót jogot adsz annak, majd e felhasználóval bootolsz be(#12527) Bali27
Szerintem ez laptopra vonatkozik elsősorban
én 100 100 ra tettem, de ha nem csinálok semmit visszaveszi a gép az órajelet(#12529) skyboi
Nekem is ugyanilyen vga van, tehát az nem ok arra, hogy ne menjen
próbálj ki egy régebbi verziót a béta drivereket került el
163.75 ös van jelenleg(#12545) sosperecek18
Pl arra, hogy az adott oldal tul van terhelve
De azt nézd meg, hogy a router nem fogja - e a sutiket...(#12550) Pheadar
Ne aggodj nem fog ilyentől meghasalni
Az fordulhat előp, hogy nem mukodnek a specko gombok, a ventiszabályzó meg ilyesmik...(#12560) goom
UAC ot kapcsold ki, és akkor hozzáfogsz férni ....
Ha ekkor sem, akkor adj magadnak jogot rá[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Nunder
őstag
Szevasztok!
Sürgős probléma. JAVA-t akarok a gépre tenni de olyan manualt találtam ami angol nyelvű és XP-re írja le lépésről lépésre a telepítést. Azt a helyet nem találom Vista alatt amit a manual úgy nevez "Environment Variables". Itt kell állítani a környezeti változókat. Ha valaki tudja hol lelhető az említett felület kérem írjon mert szorít az idő.
Előre is köszi“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
goom
senior tag
válasz Core2duo6600 #12564 üzenetére
Kösz a választ! Az a helyzet, hogy a "control userpasswords2"-féle megoldással szoktam kikerülni az UAC-t. A jogot meg az Intéző/C: meghajtón jobb egér/tulajdonságok/Biztonság-nál adtam meg; mindent kipipáltam.
-
skyboi
tag
Nekem is ugyanezt produkálja. Nvidia karid van? Miután felrakom a nvidia drivert(3 verziót próbáltam), újraindulás, majd a windows indítása után kikapcsolja a monitort. Próbáltam más monitorral is(CRT 19"), ott is ugyanez. 22"-es DVI-os Samun ugyanez. Tényleg nem tudom, mi ez. Nem 4 giga memóriád van véletlenül?
True story.
-
Core2duo6600
veterán
Ezzel csak azt mondod meg, hogy magától lépjen be a rendszerbe, ezt meg is teszi a vista, ha nincs password beállítva
ettől még be van kapcsolva az uac od
Ha a gyokéren adod meg a jogokat, ez csak azokra vonatkozik, amik onnan öröklik, a rendszer mappák típikusan nem öröklik
tehát ott egyesével kell szoszolni, az sem kizárt, hogy file onként
a biztosnág így kivánja, ha az uac ki van kapcsolva akkor vagy megy magától, vagy ha nem akkor jogadás után . . .Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Mivel a 64bites Vista topikban nem igazán sikerült rá választ kapnom, beírom ide is az esetemet, hátha valakinek van ötlete, hogy mivel állok szemben.
Most másodszorra futottam bele olyan problémába, hogy a Vista 64 alatt a lemezkezelőben kreálok egy partíciót egy winyóra és WinXP 32-bites rendszerbe áttéve a winyót nem látja az adott gép win alatt. Ha csinálok rajta egy Write zero-t, és XP alatt kreálok rá egy új partíciót, akkor meg működik.
Sajnos most jártam így másodszor ami azért kellemetlen, mert mindkét esetben eladtam a winyót, és hozták vissza, hogy nem működik, holott nálam mindennel tesztelve volt és működött. A második esetből még nem kaptam vissza a winyót, de az elsőnél mint írtam a write zero után már nem volt probléma a vevő gépében se.
Úgy néz ki, hogy tartanom kell egy WinXp partíciót, hogy többet ne szívjam meg.
21 éve a Prohardveren! ™
-
Edween
őstag
Egy kis olvasni valót ajállok figyelmetekbe, bizinyos driverekkel kapcsolatban. [nem csak nvidiásoknak]
-
Pipó
őstag
válasz Core2duo6600 #12564 üzenetére
THX a választ. Az írásvédett partíció ma reggelre magától megoldódott. Bekapcs, majd észlel, hogy már nem írásvédett.
A két órás nyári előreugrást nem korrigálta a következő frissítéskor sem, úgyhogy be kellett segítenem neki. Hiába, ez már túl bonyolult egy számítógépnek.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
goom
senior tag
válasz Core2duo6600 #12572 üzenetére
Nos, kikapcsoltam az UAC-t, újraindítottam, és megpróbáltam mappa-szinten adni jogot. Nem engedi, már az App. Data mappát sem...
-
mafla
tag
válasz Barthezz2 #12554 üzenetére
semmi változás kénytelen voltam feltenni az xp-t!!
csak az idegesít,hogy eddig ment és ha 1 hónap múlva megpróbálnám feltenni a vistát akkor menne!!Jó lenne tudni miért csinálja !!!
Még mielött felraktam az xp-t megpróbáltam a vistát de ugyan az volt!!!!!!!!---------Michael Schumacher forever--------
-
Integra
titán
felraktam az új sp1 vistat, csak ajánlani tudom mindenkinek.
amekkora szutyok szar a sima, ez annyira okozott kellemes meglepetést. kezdve az installal, ami pikk-pakk felkúszott, windows oprendszerekhez képest rekordidő alatt.
persze az ideális az, ha tehetitek, hogy sp1-es vistát raktok fel szűz hdd-re.
tényleg érdemes....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
diegho
nagyúr
sziasztok.
azzal tudok valamit csinálni, hogy a monitoromat nem ismeri fel ez a rakás... és konkértan túlvezérli nvidia driver install után, az meg szépen lekapcsol és ennyi volt. másik monitort ha rádugok azzal meg megy szépen. (semmiképp nem cserélek monitort egy szoftver kedvéért) monitor: belinea 103085 crt 1024@100hz
-
KrAt
veterán
Szépjónapot
Vistára van olyan progi, ami az ottani Mail (beépített) progit leteszi az óra mellé? Azaz kéne, hogy fusson, mert akkor látom, ha érkezett mailem, de zavar, ha a tálcán van
Atesz
-
MODERÁTOR
a minap leszedtem netről egy ilyet: Windows6.0_KB936330_X86.exe ez elvileg az sp1 36 nyelvű változata, szépen el is indul a telepítő, majd egy 5 perc winyódarálás után ezt a hibaüzit kapom:
Belső hiba történt a szervizcsomag telepítésekor.
Hibakód.0x8007000D további tudnivalók:.....Ott a folytatásban egy honlap volt, azt megnéztem,ott ajánlott az ms pár dolgot, az egyik az volt, hogy futtatni kellett egy rendszerfájl elemzést, megtettem, ami mikor végzett írja,hogy talált hibás fájlokat, de nem tudja helyreállítani, itt és itt lévő fájlban van bövebb információ...na azt meg nem engedi megnyitni, pedig saját tulajdonba is vettem.
Tud valaki valami megoldást, hogy mi lehet a baj,ill a megoldás? a rendszer kb 2 hetes, a legtöbb win frissítés fentvan..Everybody lies.
-
Kiskutya
veterán
ez a campusos vista vasarlas hogy mukodik valaki tudna nekem segiteni mi a menete meg az arak hogy alakulnak. egyebkent levelezos fosulis vagyok!
hmm...
-
bucilali
aktív tag
válasz Barthezz2 #12591 üzenetére
Hali!
Csak az általad beírtat szedted le?
Mert ha igen, az kevés...
Az SP1 előtt van még két frissítés, amit fell kell tenni, azután lehet SP1-et...
Nézz vissza ebben a topicban, valaki már belinkelte asszem a másikakat is..
üdv: bucilaliHa nem megy, eröltesd!-Ha eltörik, úgyis ki kellett volna cserélni....(Murphy)
-
MODERÁTOR
válasz bucilali #12595 üzenetére
A multkor már volt fent sp1, csak ujra kellett raknom a wint. Akkor a winupdate-rol szedtem le ugy, ahogy itt a forumon le van írva, de most ugy nem akart, ezért szedtem le netröl ezt a különállo telepítőt. Ehhez is kell az a pár másik frissítés hogy feltudjam rakni?
Everybody lies.
-
bucilali
aktív tag
válasz Barthezz2 #12596 üzenetére
igen, vagy beleintegrálod az SP1-et a Vista telepítőbe..
de a VLite felejtős..
asszem ugyanitt a topicban linkelte valaki a hivatalos beleintegrálási procedúrát (talán Moonman?!) a Winportálról...
üdv: bucilali[ Szerkesztve ]
Ha nem megy, eröltesd!-Ha eltörik, úgyis ki kellett volna cserélni....(Murphy)
-
Nordik
őstag
Nekemis ugyanez a problémám, mint jónéhány fórumtársnak.
Szóval felrakom az nvidia drivert, és mikor kapcsol be a gép, és bekéne jönnie az asztalnak, akkor lekapcsolja a monitort... Próbáltam már újrarakni a drivert, de semmi, most is csak azzal az illesztőprogival megy, amit a vista alapból feltesz hozzá.
Mi okozhatja ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest