Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
Tibro5
senior tag
válasz
hoffman187
üzenetére
nekem a daemon tools csinált ilyet, az egyel korábbi, sajnos win reinstall kellett a probléma megoldásához

-
hoffman187
csendes tag
Sziasztok!
Valakivel előfordult már olyan win 7 alatt hogy néha elmegy a net? Ha újraindítom visszajön, eddig nem is törődtem vele, viszont tegnap csak az 5. újraindítás után jött vissza (net ki be dugása és a modem újraindítása nem segít. Van valami ötletetek?
-
MrTwister
őstag
Erre valakinek ötlet?
[link] -
bobsys
veterán
válasz
< CyberBob >
üzenetére
pont most fut a winpe meg az imagex es keszul a szpesöl edisön
igaz torrentre nem kerul fel -

Kösz a kiigazítást,megcseréltem a betűket.
Nemrég írtam,hogy probléma volt a biztonsági másolat segédprogrammal,és segítséget kértem a Microsoft-tól.
Gyorsak voltak.Többször is hívtak már és próbáltak megoldási javaslatot, adni, ami a mai nap sikerült.
Itt van a megoldás:Biztonsági másolat hiba megoldása. -
AirBooms
addikt
Hali!

Tudnátok ajánlani a Ghosthoz hasonló programot (ami működik win7 64 pro alatt), amivel teljes partíciókat, illetve meghajtókat lehet klónozni?
(Nem image fájlt szeretnék csinálni, hanem partíciókat másolni egy az egyben).Köszi!

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
Megtaláltam, csak megtévesztett az oldalon az hogy mindegyik verzió mellé oda volt írva hogy buy, de a light-ot feltettem most

Az mitől lehet egyébként hogy telepítés közbe hibát ír ki ?
Én notebookomon nem csinál hibát, de a pc-n meg hibát ír ki telepítés közbe hogy xy cab nem telepíthető! Mi lehet az ok? -
Csabee.
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
Köszi köszi, csak virtual clone drive-ozom, de a daemon anno több image típust felismert!
Azért gondoltam hogy visszatérek!
Melyik verziót érdemes használni? -
scream
veterán
sziasztok!
egy olyan gondom volna, hogy amikor este standby-ba rakom a gépet reggelre általában be van már kapcsolva (vagyis elindul magától) ... hallottam a wakeup csomagokról, de akkor is beindult amikor nem is volt rákötve a netre

mit kell ahhoz csinálnom ,hogy ne keljen magától fel ?

-
Killing
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Megnézném hogy ki használ ma 400-as DDR2-t.

-
Neil Watts
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Szia!
Üdv. core2
MOD: lol
már nagyon fáradt vagyok. 
Magamnak küldök üzenetet! Noooormáááliiisss?
Csabee-nak ment volna!MOD: A DT már régen megy!
Killing: Te is!
babicsbalu: Nem frissített? Vagy nincs rárakva a netre? -
Csabee.
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
Tökéletes? nem 800mhz-en kéne futni?
Killing:load optimalizated-re mentem és most 2,93Ghz-nek is látja minden win7 is

Még ezt majd 3,2-re felokosítom
Kösz a helpet, bár nem értem alapból mért nem azon volt.. 
DaemonTools tökéletesen megy már win7 32bit alatt??
-
Mariann294
őstag
Olvastam valamikor a fórumban róla,de most nem találom..

Szóval jobb oldalt lent,vannak ezek az ikonok.Ott ha a testreszabásra kattintok,olyan ikonok is ott vannak amiket rég töröltem.Hogy lehet azokat eltüntetni?Ill megtaláltam,itt de ezt a *.bat-os dölgot hogy kell?Sehogysem sikerül...vagy valami más mód nincs?

-
Csabee.
nagyúr
Az normális jelenség hogy win7 kiírja hogy Core2Duo E7500 @2,93Ghz 2,4Ghz
Most a 2,4ghz arra utal hogy annyin fut ??
-
< CyberBob >
őstag
Na már kezd alakulni: Windows 7 xDark Deluxe Edition x86.
Nem is értem hogy voltunk meg eddig nélküle.
-
Matamata
aktív tag
Az mitől lehet, hogy a start menüben nyíllal ellátott elemek nem nyílnak ki, mutatva az elérhető almenüket?
-
ben89
csendes tag
hali!egy olyan gondom lenne h újraraktam a rendszert már a végleges win7el de állandóan indításnál azt észleli h két rendszer van fenn.Tudom tudom h ezt ki lehet kapcsolni és ki is szoktam de erre van vmi megoldás h h tudom teljesen legyalulni a C:/-met h ne maradjon töredék op.fájl?köszi
-
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Win7prof-om van OEM és magyar(eredeti). Totál megőrjít! Akármilyen fájlt le akarok vele tölteni a netről -nem mindig, de kb 10ből 5-ször-ezt az üzenete kapom:
Milyen hálózati mappa??? c:\Users\Twister\Downloads\ -ba akarom menteni ez neki hálózati???
Ráadásul még az utorrent is néha abbahagyja a fájl letöltését és a következő hibát jelzi: Hiba: a folyamat nem fér hozzá a fájlhoz, mert azt egy másik folyamat használja. (ez hülyeség mert semmi nem használja!) Ha kényszerített indítást nyomok a letöltésre akkor folytatja! Mi a fene van a W7-emmel, olyan mintha nem én lennék rajta a rendszergazdi, pedig én vagyok!
Köszi a segítséget mindenkinek!
-
need
addikt
Üdv..
Lehet hogy én vagyok a béna de nem tudom letölteni erről az oldalról ezeket a témákat
[link]esetleg nincs valakinek másik linkje amit letudok tölteni..?
néztem a guglit de sok esetben ide linkel vissza!nekem igazán ebböl csak 1 kellene mégpedig a Waterbomb and Windows 7 by ~Adrenalize81 themes..
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Yushchenko
üzenetére
Próbáld meg a VirtualBox-ot vagy a VmWare-t és menni fog. Én egy telefon miatt használok így XP-t és megy, de ez igaz nyomtatókra vagy szkennerekre is.
-
McKane
senior tag
üdv!
akinek intel gyártású vga-ja van ,annak még most is csíkozódik a kép win7-en. ? mert nekem akkor anno azért kellett átállnom win7rc-ról vissza a legális vistához, mert a játékok közben elkezdett csíkozódni a kép..
köszi előre is!

-
pzstm
titán
válasz
Yushchenko
üzenetére
kompatibilitási módokat próbáltál esetleg? Vagy kézzel megetetni vele az INf fájlt pl?

-
Yushchenko
őstag
Én konkrétan egy driver miatt tettem fel a win xp mode-ot, a HP 5400C scanneremhez. De hamar rájöttem, hogy ez is úgy működik, mint a többi virtual pc, nem lehet közvetlenül elérni a hardvert.
Van valami mód rá, hogy feltelepítsem a scannerem driverét?
-
Tibro5
senior tag
a ventrilo 2.1.4 kliens win7 alatti őrületes lagolásával más is találkozott? van erre valami megoldás?
néha működik rendesen, aztán egyszer csak elnémul és percek múlva jön az összes hang egyszerre
-
fury71
aktív tag
Igen megy win 7-en.
Csakhogy én fel akartam rakni cs3 master collection-t és blokkolja a netem. Próbáltam ezerféleképpen telepíteni és semmi. Telepítés után újraindítva a gépet. Egyszerűen nincs net a gépen.
XP mód sem segít. Valami a CS3-ban nem enged fel a netre. Ráadásul két hálózatot lát a win 7. Vistán, Xp-n minden rendben volt.
Bármely verziót telepítem (home premium, ultimate).
Én is gondolkodtam, hogy felrakom az XP-t a win 7 mellé.
Tudtok valami megoldást a net blokkolására vagy inkább XP? -
negyedes
addikt
Az jo is lenne csak nem hiszem, hogy eleg eros a vas hozza. Marmint a megnyitott programoknak,. Orcad, PS, DW, Illustrator stb sokat hasznalok egyszerre es nem mai csirke a noti. De azert megprobalom hatha. De ha mar itt vagyunk megkerdem: a vmbol hogyan tudok fileokat masolni a host gepre es forditva?
-
negyedes
addikt
Udv!
Szeretnek ket wint a gepre az egyik Seven lenne(ez maradna tiszta rendszernek) a masik XP, ez a csomo, idiota proginak amit az egyetem/munka miatt kell. Na most ha az XP virusos/spywares stb lesz az meg tudja fertozni a Sevent? Ha igen hogy tudom elkerulni a fertozest, csak egy HDDvan(noti).
Koszi.

-
Bopez
tag
Sziasztok!
Nem nagyon láttam a hsz-ek közt a kérdésemhez hasonlót hát felteszem, remélem tudtok benne segíteni.
A következő lenne a problémám, felraktam a gépemre egy win7-et.
A gépben található 250 gigás wincsi particionálva van a következő kép:
Van egy 100megás rendszer számára fenntartott, ezt ő csinálta a telepítéskor nem én, van egy 50 gigás (C) a winnek és a progiknak, illetve van egy 200 gigás (D) minden másnak, zene, kép stb, persze most kerekítettem...
Lényeg a lényeg, már többször tapasztaltam, hogy telepítéskor mondjuk nagyobb programok esetében a D-re azaz a minden más számára fenntartott partícióra pakol cuccokat, szerintem ezek ideiglenes fájlok mert általában el is tűnnek.
Kérdés: ez normális? ha igen, akkor mit rontottam el telepítéskor? hogyan orvosolható?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
azbest
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
defender update napi szinten jön

a visual studio c++ frissítés meg valsz azért, mert tegnap telepítettem egy programmal együtt a libjeit.csak az zavart nagyon, hogy újra kellett indítanom, hogy mutassa is a listán, hogy mit akar telepíteni. Korábban pont az ati driver (3 hónappal régebbi verzióra) "frissítés" idején csinált ilyet.
-
-
sgamez
tag
Win7 alatt a bs és a mediaplayer képe akadozik, a tv-re kiterjesztett asztalon. mitől lehet?
-
A legfrissebb windows office, most az office 2007 és majd ezután jön a 2010-es verzió ?
-
B€zs€
tag
Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne! Windows 7 Ultimatenél a zárolást hol tudom kikapcsolni mert itthagytam a gépet letölteni és azt se csinálta hanem zárolta?! Bocs hogy láma vagyok de sajnos nem tudom!
Segítséget köszönöm!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Obolony
üzenetére
Eredeti MSDNAA-s prof, szintén MSDNAA-s kulccsal. Jött a rinya 1szer, hogy vásároljam meg, bár tudnám miért, mivel eredeti, és aktiválva van. Itt erre rákérdeztem, azt mondta valaki, hogy relatív hiba, és az RC-nél is előjött. Notin is csinálta ugyanezt egyszer, de ott nincs gond az Update-tel.
-
Edween
őstag
válasz
LordDarkness
üzenetére
2010 márciusig
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Nekem ha jól tom 7100rc van ha aktiválom teljesértékü win7 lehet belőle?
-
XP OFFICE-t fel lehet tenni win 7 alá ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kár, mert megcsinálnám a rendszert így. De viszont akkor nem tudom hol leformázni, így meg szívás, na mindegy, akkor marad az ntfs. Pedig kipróbáltam volna, hogy ér e valamit.
@azbest: Ma frissítés? Nekem nem ír semmit. Csak annyi történt, hogy az office live, és az ati drivert írta ki újra. És plusszban azt írja az update, hogy sosem telepítettem eddig még frissítést, és az előzmény is tök üres...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos akkor, tudja e valaki, hogy a telepítővel lehet-e exFAT-ba formázni? Meg új telepítésnél megéri e?

-
azbest
félisten
milyen fontos frissítések jöttek ma?
már megint nem írja ki a nevüket... múltkor a több hónapos ati vga drivert erőszakolta fel így az új helyére... hogy csak utólag derült ki, hogy mi az. (mert elsőre azt sem mutatta, csak hogy van de üres listát adott ki)Már megint elbarmoltak valamit a win updateben?

-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Nem tudom életrekelteni a virtual xp módot, met azt mondja a virt gép beállítása közben, hogy egyidőben nem futhat több virtualizációs szoftver. Volt fent egy VMWare, de azt leszedtem. Na most akkor mi van?

Mit javasoltok?

Üdv. core2
-
Killing
addikt
Az nForce 560-hoz nem találtam 64 bites Windows 7 drivert, csak 64 bites Vista drivert.
Fog menni a Vistás driverrel?
[link] -
klambi
addikt
és olyan laptopon, ahol nincs flopi és bootkor kinyomja az 5. hibát?
akkor mit lehet csinálni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
eXFAT-re érdemes formázni a rendszer merevlemezt vagy partíciót? Úgy, hogy nincs a vinyó pakolva, csak a rendszer megy róla. Megéri? Gyorsabb mint az NTFS?

-
lala42
őstag
Nem tudja valaki, hogy a win7-ben melyik net framework van?

Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fotós kérdések órája
- Crimson Desert
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Nem image fájlt szeretnék csinálni, hanem partíciókat másolni egy az egyben).

Kösz a helpet, bár nem értem alapból mért nem azon volt..
Magától ilyet nem csinál semmi.

XP mód sem segít. Valami a CS3-ban nem enged fel a netre. Ráadásul két hálózatot lát a win 7. Vistán, Xp-n minden rendben volt.
, akkor mindenféle kép 8. pontnak be kellene írni(már ha pzstm is így gondolja), hogy a userek ne szo.janak az usb telepítéssel.