Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foley101
tag
Sziasztok!
Egy olyan domain admint szeretnék létrehozni a 2016-ban, akinek a szerveren csak szoftver / service telepítési és szerver újraindítási joga van. Ha jól tudom ilyet nem lehet.
A másik megközelítés ez lenne: egy domain usert hogyan lehet felruházni azzal, hogy a szerveren tudjon szoftvereket / serviceket telepíteni (a programok olyanok, melyek nem írnak a registrybem és nem is a Program Files alá kerülnek, hanem másik drive-ra), és a szervert újra indítani. Ha jól tudom ilyet sem lehet, legalábbis eddig nem találtam rá megoldást.A másik pedig, hogyan lehet egy domain admin felhasználó lehetőségeit minél jobban lekorlátozni? Például ami lényeges lenne, hogy ne tudjon Group Policy beállításokat elvégezni vagy AD módosításokat csinálni.
A lényeg, hogy az admin user minél kisebb Isten legyen
A harmadik, van olyan lehetőség, hogy ne egy hanem kettő vagy több admin usernek kelljen jóváhagyni például egy szoftver telepítést vagy Group Policy beállítást?
Előre is köszönöm annak aki foglalkozik a kérdéseimmel!

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest