Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foley101
tag
Sziasztok!
Egy olyan domain admint szeretnék létrehozni a 2016-ban, akinek a szerveren csak szoftver / service telepítési és szerver újraindítási joga van. Ha jól tudom ilyet nem lehet.
A másik megközelítés ez lenne: egy domain usert hogyan lehet felruházni azzal, hogy a szerveren tudjon szoftvereket / serviceket telepíteni (a programok olyanok, melyek nem írnak a registrybem és nem is a Program Files alá kerülnek, hanem másik drive-ra), és a szervert újra indítani. Ha jól tudom ilyet sem lehet, legalábbis eddig nem találtam rá megoldást.A másik pedig, hogyan lehet egy domain admin felhasználó lehetőségeit minél jobban lekorlátozni? Például ami lényeges lenne, hogy ne tudjon Group Policy beállításokat elvégezni vagy AD módosításokat csinálni.
A lényeg, hogy az admin user minél kisebb Isten legyen
A harmadik, van olyan lehetőség, hogy ne egy hanem kettő vagy több admin usernek kelljen jóváhagyni például egy szoftver telepítést vagy Group Policy beállítást?
Előre is köszönöm annak aki foglalkozik a kérdéseimmel!

Új hozzászólás Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Licencek
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest