Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
Spa4aPaSWebr
üzenetére
Ha már tanfolyam, akkor esetleg nem tudtok ajánlani valami jó gyakorlati helyet,ahol 0 év szakmai tapasztalattal felvesznek "zöldfülűeket"?! Nézegetem a profession-t,jobinfo-t,monster stb oldalakat,de mindenhol legalább 2-3 év gyakorlatot várnak el. Én igazából addig nem látom értelmét megszerezni a minősítést,amíg nincs egy biztos cég, aki ebben támogatna, továbbá ahová felhasználhatom a tudásom...Mert ugye hiába lesz minősítésem (papírtörlőm),ha 0 szakmai tapasztalatom van.
Eddig a MediaGo alapítványt találtam, ahol 6 hónapos képzés van, viszont nem tudom mennyi szakmai tudást és gyakorlatot tudnak biztosítani,mivel csak ezért járnék fel vidékről, már nincs diákom,így nem akarok 6 hónapot és X összeget rááldozni a semmire....Referenciát nem nagyon találtam a cégről, sem véleményt... Ezért fordulok hozzátok,itt azért jó pár embernek több éves tapasztalata van. Alias a kérdés dióhéjban: ki hogy kezdte a pályafutását?
Tudom hogy az ember manapság (főleg ebben az országban) nem válogathatja meg a munkahelyét, viszont nekem eddig 1 kikötésem van: sulis rendszergazda sohasem lennék 
Akár itt, akár privátban várok "élménybeszámolót"

-
bugizozi
őstag
válasz
Spa4aPaSWebr
üzenetére
Köszi ismét az infot
akkor átbattyogok a másik topicba olvasni, amit már egyszer megtaláltam, de most valahogy nem sikerült rálelnem

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom hogy az ember manapság (főleg ebben az országban) nem válogathatja meg a munkahelyét, viszont nekem eddig 1 kikötésem van: sulis rendszergazda sohasem lennék