Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
válasz Kornel #10565 üzenetére
Igyenes, de ez nem hangos navi es nem tudom mennyire jo mer nem navigalok, csak neha megnezem, hogy hova az ordoogbe keveredtem ki, vagy mi hol van.
(#10567) 3XV: Hat ha rajta vannak akkor csak eleg nem? Persze zeneket, kepeket es keveske videot sd kartyan tartom.Neha rinyal, hogy kene hely, azt rahagyom. Altalaban mikor wifit kap akkor zendit ra neha, gondolom mert egybol szedi le a friss ropogos podcastokat.Igy kell kezelni a dragamat.
(#10568) exileee: Nyilvan hazudok
-
félisten
-
Lall
veterán
válasz Kornel #11522 üzenetére
Nem csak Europa. Gyakorlatilag vilag terkep van. Foldreszenkent az orszagokat, Te valasztod ki melyiket akarod letolteni, telepiteni.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
mbale
tag
válasz Kornel #12626 üzenetére
És tisztában vagy azzal, hogy onnantól egy nagy fityiszt kapsz majd támogatásként? Ez annyit jelent, ha jön valami újdonság, javítás, te nem fogod megkapni, és a Wp 8 only appokrol nem is beszélve. Ha mindezekre kétségek nélkül igen a válaszod, hat hajrá, ám ellenkező esetben felejtsd el.
@consono: Megértem a problémádat, mert hasonló volt nekem is előző évben, de inkabb vártam es a wp8as telefont vettem.
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája