- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
-
LOGOUT
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
leslie23 #84704 üzenetére
Azért én mégis reménykedem, hogy egyszer tényleg minden frankó lesz. Az RS gyors, de legyen stabil is.
Ne kelljen már olyantól tartani, ha véletlen fényképezek, hogy vajon sikerülni fog.Eközben, ma eladtam a 650-es készülékem, de csak egyvalami miatt, mert egyszerűen dupla kopp, mint olyan erre már nem lesz, nekem szükségem van erre a funkcióra.
A 950 XL-t is valószínű lecserélem egy 950-re, mostanában egyre jobban nem tudom elviselni a tepsi telefonokat. -
hito
nagyúr
válasz
leslie23 #84704 üzenetére
Külsős FM rádió appoknál is ez van. Futó alkalmazások közül kilövöm és megy tovább.
Ma veszek egy Note 5-öt kipróbálni a 950 XL mellé, de már most halálra unom (pedig még nálam sincs), hogy úgy működik mint egy svájci óra
Halál komoly. Kiver a víz tőle per pillanat, dög unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Eredeti játékok OFF topik
- LibreOffice topik
- Saab, Volvo topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Destiny - PlayStation 4 / Xbox One / PlayStation 3 / Xbox 360
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest